- 3,899
- 3,101
- 113
Beyler kombine maç yapmayı planlıyorum 4 büyük ler sizce kazanırmı
Bence kazanamayabilir misal gsBeyler kombine maç yapmayı planlıyorum 4 büyük ler sizce kazanırmı
Genelde 1 patliyorBeyler kombine maç yapmayı planlıyorum 4 büyük ler sizce kazanırmı
Trabzon maci yok zatenBence kazanamayabilir misal gs
Çok riskli. Ama sana şunu söyleyeyim fener Göztepeyi en az 2 farkla yener ben oynayabilirsem-2.5 oynayacamBeyler kombine maç yapmayı planlıyorum 4 büyük ler sizce kazanırmı
Yenemez aak her macina handi mi alinir puahhahaÇok riskli. Ama sana şunu söyleyeyim fener Göztepeyi en az 2 farkla yener ben oynayabilirsem-2.5 oynayacam
Fener namağlup gider bencedeÇok riskli. Ama sana şunu söyleyeyim fener Göztepeyi en az 2 farkla yener ben oynayabilirsem-2.5 oynayacam
Kanka gözgözü parçalar bu sefwr harbi diyorum sanaYenemez aak her macina handi mi alinir puahhaha
Bence 4 1 yada 4 0Fener namağlup gider bencede
Gs de konyayi normalde 5 ler ama bu ara her sey olabilir kaosss baslasin fener yener ama handi olur mu bilmem göztepede iyi takimKanka gözgözü parçalar bu sefwr harbi diyorum sana
Bu akşam Konya eğer gs den puan alsın bjk 6 hafta sonra yarışa dahil olur beni dedi dersinGs de konyayi normalde 5 ler ama bu ara her sey olabilir kaosss baslasin fener yener ama handi olur mu bilmem göztepede iyi takim
Konya disinda herhangi bir takim olsa baya şans vardida konya gsye hep yatarBu akşam Konya eğer gs den puan alsın bjk 6 hafta sonra yarışa dahil olur beni dedi dersin
Belli olmaz o iş he belki de ak 6 farkla gs alır belli olmaz tabi ama gs puan kaybederse kartlar yeniden dağıtılırKonya disinda herhangi bir takim olsa baya şans vardida konya gsye hep yatar
Gs fb banko bakıyorumBelli olmaz o iş he belki de ak 6 farkla gs alır belli olmaz tabi ama gs puan kaybederse kartlar yeniden dağıtılır
Dost bizim lige büyük para vurulmaz ben sana 3 maç vereyim oyna geçGs fb banko bakıyorum
Orani 1.23 la degmez zaten bjk 1.9 missBelli olmaz o iş he belki de ak 6 farkla gs alır belli olmaz tabi ama gs puan kaybederse kartlar yeniden dağıtılır
Bol şanslar gözü kararttın mı