- 8,087
- 4,231
- 113
Şaka gibi ya
Bizi yatırmak için oynadı resmen yaUlan normalde hiçbir takım hücum etmez fener hücum etti bı de üçlük attı yuh yani
Boş ver dost senin zarar olmasın bizde heyecan yaşadık sayende bol bol da küfür edicem şimdi Fenere 😡🙏Yok böyle birşey ya valla size üzüldüm beyler benim zarar yok
Evaraba gitti alooOo hayes şerefsizlik yaptı garuba savunmayı bıraktı atmayacak die 2 sn bekledi sonra bomboş attı yuhaladı herkes giren bize oldu
Kadirciğim sen dağıtıma başla 😅
La zatwn kumarcıda ev araba olurmu bugün olsa yarın satar yerdi 😂😂Evaraba gitti aloo
Gün sonu freespinini 0.10 kurusa indiren @Enbet Destek lanetliyorum sizi ayip beLa zatwn kumarcıda ev araba olurmu bugün olsa yarın satar yerdi 😂😂
www.instagram.com
OhaYatisa bak
![]()
Euroleague Time on Instagram: "NIGEL HAYES-DAVIS SJSNSKSŞSEŞDLRIRLGKDKDLELSŞSLDKDLSŞGLRPVJDLFKGŞGJSJSPEGLGPRLXUFPGLEKXHFŞHLEJSJELGPGOEDUFOEKXJDLGLEMXUFŞGJEÖCJELFUFŞGĞELDJELFTKFLGLELDIGPGL ADAMI BIRAKSAK İSTANBUL’DAN ATACAK!"
3,837 likes, 109 comments - euroleaguetime on December 5, 2024: "NIGEL HAYES-DAVIS SJSNSKSŞSEŞDLRIRLGKDKDLELSŞSLDKDLSŞGLRPVJDLFKGŞGJSJSPEGLGPRLXUFPGLEKXHFŞHLEJSJELGPGOEDUFOEKXJDLGLEMXUFŞGJEÖCJELFUFŞGĞELDJELFTKFLGLELDIGPGL ADAMI BIRAKSAK İSTANBUL’DAN ATACAK!".www.instagram.com
Sportmenlik disiŞunu izleyince daha çok canım acıdı la dalga geçer gibi la
-10.5 deseydik atmazdıSportmenlik disi![]()
Harbi yav-10.5 deseydik atmazdı