- 15,802
- 13,029
- 113
Hocam iban iletMeşazını aldım Calypso dostum, daha güçlü bir forum için ben de varım diyorum.
Hocam iban iletMeşazını aldım Calypso dostum, daha güçlü bir forum için ben de varım diyorum.
Hadi gelsin de kaygı bitsin kazanmak stres çekim stresSag olsunlar dost , bu youcas gec gelcek gibi dost sizi esir almiyim sen iban at gonderiyim ben kefem paramdanEkli dosyayı görüntüle 958733Ekli dosyayı görüntüle 958734
Güle gule harca hocamSag olsunlar dost , bu youcas gec gelcek gibi dost sizi esir almiyim sen iban at gonderiyim ben kefem paramdanEkli dosyayı görüntüle 958733Ekli dosyayı görüntüle 958734
Eyvallah dostGüle gule harca hocam
Hayde iyi geceler cümletenEyvallah dost
Bonus aldın mı aldıysan no bonus olursun büyük ihtimalSag olsunlar dost , bu youcas gec gelcek gibi dost sizi esir almiyim sen iban at gonderiyim ben kefem paramdanEkli dosyayı görüntüle 958733Ekli dosyayı görüntüle 958734
Ibani dm kapalı olduğu için dm dışı 6.his ile atayım dedim olmadı dostumHocam iban ilet
Aciktir hocam tekrsr deneyelimIbani dm kapalı olduğu için dm dışı 6.his ile atayım dedim olmadı dostum
Helal yeşillenmişSag olsunlar dost , bu youcas gec gelcek gibi dost sizi esir almiyim sen iban at gonderiyim ben kefem paramdanEkli dosyayı görüntüle 958733Ekli dosyayı görüntüle 958734
Dost trust kullanıyor musunEyvallah dost
Ici bos dostDost trust kullanıyor musun
TerbıklerSag olsunlar dost , bu youcas gec gelcek gibi dost sizi esir almiyim sen iban at gonderiyim ben kefem paramdanEkli dosyayı görüntüle 958733Ekli dosyayı görüntüle 958734
Tebrikler reisCekemedikce kasa yukseliyor en son sifirlayacaz gibi, fb kuponunda tac atisi oynadik diye 2500 daha cevrim istediler. Gelirse bi dosta gece rolü olsun. Ekli dosyayı görüntüle 958705Ekli dosyayı görüntüle 958706