- 2,604
- 2,545
- 113
Dost hic mi borctan numara tasimadin sen eski zenginlerdensin belliOluyo mı öyle
Dost hic mi borctan numara tasimadin sen eski zenginlerdensin belliOluyo mı öyle
Bol şans diliyorumCekemedikce kasa yukseliyor en son sifirlayacaz gibi, fb kuponunda tac atisi oynadik diye 2500 daha cevrim istediler. Gelirse bi dosta gece rolü olsun. Ekli dosyayı görüntüle 958705Ekli dosyayı görüntüle 958706
Vallahi yeni duydum yarın ilk iş değişiyorum 😀😀Dost hic mi borctan numara tasimadin sen eski zenginlerdensin belli
KnkDost hic mi borctan numara tasimadin sen eski zenginlerdensin belli
He bu arada listedeki borclarin yuzde 60 i kumar borcu yani oyle gotumuz kalkmis gibi olmasin zamaninda yedigimiz hurmalarHaci abiler kazandigimdan yada birsey bildigimden soylemiyorum ama 7 8 aydir hem not tutuyorum hem her cekimin yarisini odemelere atiyorum direk. Tavsiye ederim gun sonunda nasilsa 0 lancak para en azindan borclara gidiyor. Bu ayi kapattim mesela mayis ayi borclarina basladim Ekli dosyayı görüntüle 958729Ekli dosyayı görüntüle 958730
dost sana excell yapalımHaci abiler kazandigimdan yada birsey bildigimden soylemiyorum ama 7 8 aydir hem not tutuyorum hem her cekimin yarisini odemelere atiyorum direk. Tavsiye ederim gun sonunda nasilsa 0 lancak para en azindan borclara gidiyor. Bu ayi kapattim mesela mayis ayi borclarina basladim Ekli dosyayı görüntüle 958729Ekli dosyayı görüntüle 958730
Taksitli bi borcum olsa boyle yapacağım da taksitli hic borcum yok. Toki cikarsa oyle planliyorum ben de dostHaci abiler kazandigimdan yada birsey bildigimden soylemiyorum ama 7 8 aydir hem not tutuyorum hem her cekimin yarisini odemelere atiyorum direk. Tavsiye ederim gun sonunda nasilsa 0 lancak para en azindan borclara gidiyor. Bu ayi kapattim mesela mayis ayi borclarina basladim Ekli dosyayı görüntüle 958729Ekli dosyayı görüntüle 958730
Bi ara excell le roll yapan bi dostumuz vardi kasa 100 hedef 2 ayda 2 milyon , ya gercekten yapti yada 3. Sayfa haberi oldudost sana excell yapalım
O nasıl yani borç var diye numarayi değiştirme miDost hic mi borctan numara tasimadin sen eski zenginlerdensin belli
Onunda cozumu var haci abiTaksitli bi borcum olsa boyle yapacağım da taksitli hic borcum yok. Toki cikarsa oyle planliyorum ben de dost
Ustune 100k koyuyorlar cok iyi niyetliler sag olsunlarOnunda cozumu var haci abitaksite bağlıcan kendini 😁
Reis simdi atiyorum turkcelde 3 4 yada 5k faturan var ama odeyemedin artik kapancak , gidiyosun turktelekoma numarani tasiyosun , borc turkcelde kaliyor ama 5 6 ay oteleniyor en azindan, yalniz tasiyacagin yere borcun olmamasi lazimO nasıl yani borç var diye numarayi değiştirme mi
He hiç yapmadım kanka 2. Hat aldım 5 sene önce ikisinde aktif kullanıyorum şuan hattım kapanmıştı o zamanReis simdi atiyorum turkcelde 3 4 yada 5k faturan var ama odeyemedin artik kapancak , gidiyosun turktelekoma numarani tasiyosun , borc turkcelde kaliyor ama 5 6 ay oteleniyor en azindan, yalniz tasiyacagin yere borcun olmamasi lazim
Atayim dosttSag olsunlar dost , bu youcas gec gelcek gibi dost sizi esir almiyim sen iban at gonderiyim ben kefem paramdanEkli dosyayı görüntüle 958733Ekli dosyayı görüntüle 958734
Meşazını aldım Calypso dostum, daha güçlü bir forum için ben de varım diyorum.Dövmesini yaptirsam ne gzel soz hahaah @Malatyali44 hocam dinen uygun mu