- 70,826
- 37,370
- 113
Keşke bitmeyen para bizde de olsa Ulan bitmeyen para var sevilmiyorsunEnisteyi bitirmedi dost surekli kaybediyor hala kumarda ne bitmez bi para var lavukta
Keşke bitmeyen para bizde de olsa Ulan bitmeyen para var sevilmiyorsunEnisteyi bitirmedi dost surekli kaybediyor hala kumarda ne bitmez bi para var lavukta
Parasi yokken eline bunu yapan, düşün parası olsa millete ne yapacak. Rabbim bunların şerrinden muhafaza eylesin bizleri.El zinasini hic anlamiyorum hocam insan eline nasil kiyar ben bi elimle digerini tutmaya kiyamazken
Sorma dostKimi bitirmedi ki
Kupon tutarda cekersem yapcak yatarda cekersem yapmicak dostÇekersen nobonus hayırlı olsun
Bir de şu açıdan bakalım kimseye zarar vermemek için eline zarar verenler de vardır faça gibiParasi yokken eline bunu yapan, düşün parası olsa millete ne yapacak. Rabbim bunların şerrinden muhafaza eylesin bizleri.
Yatirim 2500 cekim 9 olsa bile yine yapiyor. Daha yeni yasadim diyorum yaKupon tutarda cekersem yapcak yatarda cekersem yapmicak dost
şşşş korkma yok bişi yokAskida gol var galiba
İptal duası ettimAskida gol var galiba
Ceza sahası dışı sakatlık var kanka kaleciyle adam çarpıştıAskida gol var galiba
KirmiziAskida gol var galiba
Gol yok 2_0 biter dost buAskida gol var galiba
nasıl çarpışma kırmızı çıktıCeza sahası dışı sakatlık var kanka kaleciyle adam çarpıştı