- 2,451
- 1,770
- 113
Daha önce suçu yoksa max 7 ay yatar 1 senede denetim
Orasi öyle her tarafında suçlu oluyor kimse durmak istemezben ağustos affından çıktım ortalama 1-2 sene yatacakken 1.ayımda kurtuldum a.... zindanından o zaman bu zaman sokağa bile çıkarken korkarak çıkıyorum zaten başıma iş gelecek diye
yatılacak durulacak bir yer değil
Rahat durursa 1 sene bile yatmazBeyler Allah dusmanimin basina vermesin yarin kardesim cezaevine gircek 3yil 1 ay 15 gun yeni tarihli ceza nekadar yatar günümüz berbat oldu zormus kardes acisi
@clovers1995 olursa ailecek oyumuzu ona atarız sıkıntı yokÜlkeyi şimdi moruk mu yönetsin o kadar genç var
Kazansa bile mazbata alamaz içeri atarlar onu@clovers1995 olursa ailecek oyumuzu ona atarız sıkıntı yok
🤣🤣🤣🤣🤣Kazansa bile mazbata alamaz içeri atarlar onu![]()
Suç tarihi Mart 2020 den sonraysa 1 ay kapalı 3 ay açık şartı var dost eğer suç tarihi Mart 2020 den onceyse girdi ciktiBeyler Allah dusmanimin basina vermesin yarin kardesim cezaevine gircek 3yil 1 ay 15 gun yeni tarihli ceza nekadar yatar günümüz berbat oldu zormus kardes acisi
İkiside aynı şey miydi acabaİstinafta ki ceza mı bu yoksa bölge mahkemesi mi
@sadi6734 goruyonmu kankam i kafa zehirSuç tarihi Mart 2020 den sonraysa 1 ay kapalı 3 ay açık şartı var dost eğer suç tarihi Mart 2020 den onceyse girdi cikti
Adamın infazı gelmiş ne aktarabilirsin acaba suç ile ilgiliSuç isnadı neydi özel değilse söyle kanka bildiğim bir şey varsa aktarayım
Geçmiş olsun dost kardeşim 3,5 yıldır içerde 2 senesi kaldı umarım fazla yatar çıkmaz, geçmiş olsun Allah sabır versin.Beyler Allah dusmanimin basina vermesin yarin kardesim cezaevine gircek 3yil 1 ay 15 gun yeni tarihli ceza nekadar yatar günümüz berbat oldu zormus kardes acisi
Ne avukatı biliyordur o çıkacağı saate kadarMüddet name gelmeden hiç birşey belli olmaz burda kim ne dese boş suçu ne oda var en iyisi avukata danış
Kay ay yatıcagı mahkemenin ne verdiği anca müddetnamede belli olurNe avukatı biliyordur o çıkacağı saate kadar
Mahkemenin ne verdiği dosya ilamı gelince belli olur muddetnamede ona göre düzenlenirKay ay yatıcagı mahkemenin ne verdiği anca müddetnamede belli olur