Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Cezaevi Hk.

16ALONEDARK35

Bir Varmış Hiç Yokmuş
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,832
1,406
113
Beyler Allah dusmanimin basina vermesin yarin kardesim cezaevine gircek 3yil 1 ay 15 gun yeni tarihli ceza nekadar yatar günümüz berbat oldu zormus kardes acisi
İlk defa giriyorsa 1/2 infaz yani yararı 1 sene 6 ay 22 gün 1 sene de denetim düşüyorsun yani 1 ay kapalı da yatar 5 ay 22 günde açıkta yatar geçmiş olsun

16ALONEDARK35

Bir Varmış Hiç Yokmuş
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,832
1,406
113
Müddet name düzenlenince teslim olucak yani demi anladığım kadarıyla herşey müddetnameye baglı
Müddet name ceza evinde verilir kardeşim ceza 3 sene üstü olduğu için polisler götürecek ceza onaylanınca

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,929
2,690
113
Adam kursunlayana ölmezse ceza vermiyorlar ne yaptı da o kadar ceza aldı. Malum kişilere mi sövdü ne yaptı.

16ALONEDARK35

Bir Varmış Hiç Yokmuş
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,832
1,406
113
Adam kursunlayana ölmezse ceza vermiyorlar ne yaptı da o kadar ceza aldı. Malum kişilere mi sövdü ne yaptı.
Ahahah dalga mı geçiyorsun birine sıktığında dua et ki vurasın vurursan yaralama dan alırsın hiç mermi isabet etmezse öldürmeye teşebbüsten alırsın kapısı da 10 sene den açılıyor

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,929
2,690
113
Ahahah dalga mı geçiyorsun birine sıktığında dua et ki vurasın vurursan yaralama dan alırsın hiç mermi isabet etmezse öldürmeye teşebbüsten alırsın kapısı da 10 sene den açılıyor
Show haber de görmüştüm birini kursunlamislardi adama değmedi diye saldılar falan diyordu. Bilmiyorum bu ülkede herşey olabilir. Araçla adam öldür serbest kalıyor misal

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,630
8,926
113
İlk defa giriyorsa 1/2 infaz yani yararı 1 sene 6 ay 22 gün 1 sene de denetim düşüyorsun yani 1 ay kapalı da yatar 5 ay 22 günde açıkta yatar geçmiş olsun
denetim artık 3 sene 1 değil. yeni yasaya göre

16ALONEDARK35

Bir Varmış Hiç Yokmuş
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,832
1,406
113
Kanka çok saçma işler dönüyor
Show haber de görmüştüm birini kursunlamislardi adama değmedi diye saldılar falan diyordu. Bilmiyorum bu ülkede herşey olabilir. Araçla adam öldür serbest kalıyor misal
Şöyle özetleyim 8 ay önce arkadaşım dükkanın önünde duran 3 hasmına ateş açtı 1 ay firar gezdi be yakalandı 8 aydır tutuklu olayda kimse vurulmadı ama 3 kişiyi kasten öldürmeye teşebbüsten yargılanıyor ve kelle başı 10 sene 3 kişi 30 sene ceza isteniyor

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,934
1,136
113
Müddet name düzenlenince teslim olucak yani demi anladığım kadarıyla herşey müddetnameye baglı
Yok be kardeşim dosya ilamı geldigi zaman infazı başlar muddetname hemen duzenlenmez 1 ay sonra. 20 gün sonra belli olmaz kapıdan içeri girmeden duzenlenmez muddetname

lordsinov

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
188
126
43
Dostum geçmiş olsun öncelikle sıkma üzülme ben hayatımın belkide en güzel günlerini orada geçirdim önemli olan kimseden yememek orada nereye teslim olacak müddetname için en önemli konu o kimi infaz 1 saatte veriyor kimisi 1 ay sürüyor , kapalıya girdi çıktı yapar 25-30 gün arası sürer kurula göre sonra 6 ayda açıkta geçirir askerlik gibi kafa dinler gelir

16ALONEDARK35

Bir Varmış Hiç Yokmuş
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,832
1,406
113
yeni yasa da 3 diye biliyorum ben
Kanka ben çıktım o yasa ile dışarı covid mağdurları adı altında verildi 11. Yargı paketinde Aralık 25.de çıktı hatta4 ay önce
Temmuz 2023 ve öncesi olanların denetim +3 verildi ilerisi 1 yıl