Ağa ezbere konuşuyorsun lanet yerde yıllarımı yedim aq boş yapıyorsun senin dediğin gibi kolay değil o işlerYa o öyle bişey değil sakın yapmaya kalkma böyledir diyipte bugün aklına gelir öyle bişey değil o an burda adam yazmış onu gosteriyosun öyle seymi olur teşebbüs olurda senin deddigin adama mermi gelsin daha iyi olurmu öyle şey onu yapan mahkemede adama sikmadim korkutmaya siktim der yırtar sen adama sıksan vurulsa adam korkutmaya siktim de 3 de 5 alirsin
Para cezası mahkeme açılmıyor direk polis yazıyor trafik cezası gibi sicile işlemezKuru sıkı taşırken yakalanmak suçu olan varmı yada bilgisi beyler
Teşekkürler hocam bilgi içinPara cezası mahkeme açılmıyor direk polis yazıyor trafik cezası gibi sicile işlemez
Amvulkede adam kalmaz o zaman öldürmeye teşebbüs nasıl olur bilmiyomusun kardeşm adamı öldürmeye niyetlenirsin elinde olmayan nedenlerle adamı olduremessin Allah korusun kafasına atarsın adamnolmez kafasını siyirirsada öldürmeye teşebbüs tür doğru ama işte onu kriminal çözüyor öyle olsa adam kalmaz bizi burda hergun birbirine sikiyolar amkBirine ateş etmek, sonuçta kimse yaralanmamış olsa bile ciddi bir suçtur. Bu durumda genelde şu suçlar gündeme gelir:
- Kasten öldürmeye teşebbüs: Eğer kişinin amacı karşı tarafı öldürmekse, mermi isabet etmese bile “teşebbüs” aşamasında kalmış sayılır ve bu suçtan yargılama yapılır. En ağır sonuç doğuran ihtimal budur.
La git bi TCK oku aq aklın yok fikrin var devlet koymuş ben mi diyorum olayın oluşuna bağlı her attığın mermi öldürmeye teşebbüs değil tabi akışına bağlı git araştır bak hala muhabbet yapıyon ne adamsın sjsjkfAmvulkede adam kalmaz o zaman öldürmeye teşebbüs nasıl olur bilmiyomusun kardeşm adamı öldürmeye niyetlenirsin elinde olmayan nedenlerle adamı olduremessin Allah korusun kafasına atarsın adamnolmez kafasını siyirirsada öldürmeye teşebbüs tür doğru ama işte onu kriminal çözüyor öyle olsa adam kalmaz bizi burda hergun birbirine sikiyolar amk
Senle hiç tartışılmaz sana bişey kabu ettirilmez sein kafa düz aynı şeye kitlenmis dediğinin doğru yanları var ama sen abartiyosun hiç mi eline silah alıp ateş etmedin kalabalığa hasmina cismine bende şimdi atıyım sana 4 5 tane böyle dava var yaralida var yara almayanda var toplasan 5 sene ceza almamışımAğa ezbere konuşuyorsun lanet yerde yıllarımı yedim aq boş yapıyorsun senin dediğin gibi kolay değil o işler
Ağa yıllarımı geçirdim cezaevine Allah düşmanımı düşürmesin şeninde çarşına pazar versin uğraşamıcam akşam akşam kskfkSenle hiç tartışılmaz sana bişey kabu ettirilmez sein kafa düz aynı şeye kitlenmis dediğinin doğru yanları var ama sen abartiyosun hiç mi eline silah alıp ateş etmedin kalabalığa hasmina cismine bende şimdi atıyım sana 4 5 tane böyle dava var yaralida var yara almayanda var toplasan 5 sene ceza almamışım
Ulan torpil patlasa evinizden cikamassiniz kan görseniz bayilirsiniz her Bolu'da bilirsiniz eliniz kesilse ağlarsınız AMK ne anlatiyosun bana ne gördün ne yaşadın senin kadar başkasında görmüş yaşamıştır gerçi bu sikim görmemişin de öyle yaziyon işteLa git bi TCK oku aq aklın yok fikrin var devlet koymuş ben mi diyorum olayın oluşuna bağlı her attığın mermi öldürmeye teşebbüs değil tabi akışına bağlı git araştır bak hala muhabbet yapıyon ne adamsın sjsjkf
Senin eşşeğin kancık olsun kanka en büyük mafya sensinUlan torpil patlasa evinizden cikamassiniz kan görseniz bayilirsiniz her Bolu'da bilirsiniz eliniz kesilse ağlarsınız AMK ne anlatiyosun bana ne gördün ne yaşadın senin kadar başkasında görmüş yaşamıştır gerçi bu sikim görmemişin de öyle yaziyon işte
Kalbini kirdirttin sonunda sana düzgün duzgu yazıyorum kendini bozuyon ne gerek var şimdi birbirimizi kırmaya öylemi degilmiSenin eşşeğin kancık olsun kanka en büyük mafya sensin
Vardır herşey de bir hayırben devlet memuruyum babam devlet memurum annemde o sekil esimde o sekil biz hayatımız boyunca devlete hizmet ettik annem babam ayri Kardesim ben buyuttum desem yeridir . Kardesim kuafor hayatta elini harama surmemis iyi huylu bir cocukdur birtane ibenin evladiyla kavga etti kuaforde mesele bu iste arkadaslar zorumuza gidiyor elimle yarin goturup teslim etcem gerçekten zoruma gidiyor dedigim gibi hayatimizda karakol gormedik bize ters geliyor Ama neyapalim Rabbim bundada bi hayir gosterir insallah
Kardeşin su an cinayetde işlemiş olabilirdi Allah korusun öledebilirdi onun için bunlar kafaya takılacak cezalar değil bişey yok cezasında idamı 3 sene düşün işte ki o kadar da yanıyor şimdi infaz nasıl bilmiyorum sürekli yada degisiyo ben koronadan çıktım 3 yıl denetimde bize şimdi 1;yıl heralde ama tutmazlar fazlaben devlet memuruyum babam devlet memurum annemde o sekil esimde o sekil biz hayatımız boyunca devlete hizmet ettik annem babam ayri Kardesim ben buyuttum desem yeridir . Kardesim kuafor hayatta elini harama surmemis iyi huylu bir cocukdur birtane ibenin evladiyla kavga etti kuaforde mesele bu iste arkadaslar zorumuza gidiyor elimle yarin goturup teslim etcem gerçekten zoruma gidiyor dedigim gibi hayatimizda karakol gormedik bize ters geliyor Ama neyapalim Rabbim bundada bi hayir gosterir insallah
Eyw dost rahatlattın biraz haklisin Kaderde bu var yapcak bse yokKardeşin su an cinayetde işlemiş olabilirdi Allah korusun öledebilirdi onun için bunlar kafaya takılacak cezalar değil bişey yok cezasında idamı 3 sene düşün işte ki o kadar da yanıyor şimdi infaz nasıl bilmiyorum sürekli yada degisiyo ben koronadan çıktım 3 yıl denetimde bize şimdi 1;yıl heralde ama tutmazlar fazla
İlk defami girecekEyw dost rahatlattın biraz haklisin Kaderde bu var yapcak bse yok
Evet ilk sucuİlk defami girecek
Beyler Allah dusmanimin basina vermesin yarin kardesim cezaevine gircek 3yil 1 ay 15 gun yeni tarihli ceza nekadar yatar günümüz berbat oldu zormus kardes acisi
[/QUOTE
2 ay kapalı kurula çıkacak kurul onay verirse açığa cikar
Olan olmuş artık koğuşa girerken fazla ürkek görünmesin fazlada gevsemesin ilk girdiğinde hapishane acizlik kaldırmaz sevmezler yani bişey olmazda ibne dolu adamın psikolojini bozmaya çalışırlar renk vermesin yani fazla bide herkese anlatmasin olayı sürekli suçsuz mucsuzum muhabbetlerine girmesin zaten bir hafta sonra herkesle muhabbeti olur ilk girerken renk vermesin yeter o önemli biseyde olmaz da ne kadar ürkek görünürse yanlış anlama kadar dolu hapishane ezmeye çalışırlar. O yaniEvet ilk sucu
1/2 den yatıyorsa ilk suçuysa 1 yıl 6 ay 7 gün total infazı var 1 yıl denetim 6 ay 7 gün yatarBeyler Allah dusmanimin basina vermesin yarin kardesim cezaevine gircek 3yil 1 ay 15 gun yeni tarihli ceza nekadar yatar günümüz berbat oldu zormus kardes acisi