- 2,498
- 2,158
- 113
Kapalida nekadar kalir1/2 den yatıyorsa ilk suçuysa 1 yıl 6 ay 7 gün total infazı var 1 yıl denetim 6 ay 7 gün yatar
Kapalida nekadar kalir1/2 den yatıyorsa ilk suçuysa 1 yıl 6 ay 7 gün total infazı var 1 yıl denetim 6 ay 7 gün yatar
ALLAH Kurtarsın kardeşimBeyler Allah dusmanimin basina vermesin yarin kardesim cezaevine gircek 3yil 1 ay 15 gun yeni tarihli ceza nekadar yatar günümüz berbat oldu zormus kardes acisi
kapalıda girdi çıktı 1 ay oldu suç tarihi yeniyse 1 ay kapalıda kalır 34-35 gün sonra açık cezaevine geçerKapalida nekadar kalir
Sövmeye ceza yokAdam kursunlayana ölmezse ceza vermiyorlar ne yaptı da o kadar ceza aldı. Malum kişilere mi sövdü ne yaptı.
Şunu unutma mütaala okununca gün eklenince ceza %90 yargıtayda onanma olur hangi suçtan girdiği mühüm kacta kaç yatacak ona göre söylerdim maximum yatari 3.ayla 6 ay ay arası olur bnun açık ceza evi denetim bide ilk vukuatıysa fazla tutmazlarBeyler Allah dusmanimin basina vermesin yarin kardesim cezaevine gircek 3yil 1 ay 15 gun yeni tarihli ceza nekadar yatar günümüz berbat oldu zormus kardes acisi
Ya girdi cıkti yapar yada 15 gün gibi bir süre kapalı da yatar çok tutmazlarKapalida nekadar kalir