- 129,866
- 91,766
- 113
Tebrikler reis kazancın daim olsunKasa 700 buda gelirse betnisten 1300 küsür çekime verecem tek gole kaldık.
Ekli dosyayı görüntüle 105748
Tebrikler reis kazancın daim olsunKasa 700 buda gelirse betnisten 1300 küsür çekime verecem tek gole kaldık.
27 bende istanbulSizin yaşlar kaç arkadaşlar nerdensiniz ertan ve recep ben ankara yaş 25
tamam tamam cici recebsin sendeal gırdın gırdın
adana 39 ben yasliyimSizin yaşlar kaç arkadaşlar nerdensiniz ertan ve recep ben ankara yaş 25
tebrikler bol şansTebrikler reis kazancın daim olsun
dede olacak yasa gelmıssınadana 39 ben yasliyim![]()
tebrikler bol şansKasa 700 buda gelirse betnisten 1300 küsür çekime verecem tek gole kaldık.
hadi lendede olacak yasa gelmıssın![]()
AhahahhhaSağolun arkadaşlar tip önemli değil falan dediniz iyice moralimi bozdunuz yav benim gibi adama denirmi bunlartipsiz ettiniz iyice
![]()
37 İstanbul umut benSizin yaşlar kaç arkadaşlar nerdensiniz ertan ve recep ben ankara yaş 25
biraz takintiliyiz galibaSağolun arkadaşlar tip önemli değil falan dediniz iyice moralimi bozdunuz yav benim gibi adama denirmi bunlartipsiz ettiniz iyice
![]()
chamis kardeş vedenı fe tipinde veren AllahSağolun arkadaşlar tip önemli değil falan dediniz iyice moralimi bozdunuz yav benim gibi adama denirmi bunlartipsiz ettiniz iyice
![]()
Galıba oylebiraz takintiliyiz galiba![]()
kötü birseyde demedikGalıba oyle
Çok iyiArkadaşlar bi doğru söyleyin yav iyimi kötümü cidden nasıl