Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı chamis / Kapana Kıstırdık Bu Sefer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
200
Kupon Oranı
3.197

chamis

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
560
682
93
300 tl ye aldım arkadaşlar bunu biraz sıktı ayağımı 41 numara varmış birtek son kaldığı için çok uygun geldi 20 lirada kalıp için verdim ayakkabıcıya.Rahatca giyersin dedi umarım güzel olur.

Recebb

Sinerjiii
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
42,718
12,609
113

RealMadrid

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,577
6,826
113
300 tl ye aldım arkadaşlar bunu biraz sıktı ayağımı 41 numara varmış birtek son kaldığı için çok uygun geldi 20 lirada kalıp için verdim ayakkabıcıya.Rahatca giyersin dedi umarım güzel olur.

Ee napalım aldıysan

mamodu1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
195
96
43
Kusura bakmayın diğer arkadaşlarda.. Malın biri gelmiş saçma salak konuşmuş siz de 10 20 lira için adama hiç bişey dememişiniz... Adamın muhabbete bak ya gelmiş yakışıklı mıyım die soruyor

Mirliva

🅹🅰🅲🅺🅿🅾🆃
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,767
1,861
113

Dikkat et arkadan vurmasın..

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
155,643
193,285
113
Beyler konuşma üslubunuza dikkat ederseniz sevinirim bir daha başka bir konu içerisinde tartışmanızı görürsek uzaklaştırma alırsınız.. İyi Forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...