- 156,353
- 194,031
- 113
Sağlık olsun dostyandı be ciğerimiz evlatları arkadaşlar yemin ederim para dağıtacaktım bu kadar takibiniz için keşke bozsaydım çok geç açıldı sayfa betconun da şerfszliği işte 730 küsürü görebildim ama elim bozmaya gitmedi
Sağlık olsun dostyandı be ciğerimiz evlatları arkadaşlar yemin ederim para dağıtacaktım bu kadar takibiniz için keşke bozsaydım çok geç açıldı sayfa betconun da şerfszliği işte 730 küsürü görebildim ama elim bozmaya gitmedi
Gelmiş abi kupon naptın şimdi inş kazandın gene
Alalı 5 dakika oldu patır patır iki maçta geldiGelmiş abi kupon naptın şimdi inş kazandın gene
Argo kullanmadan yorum yazalım dostcarabobo maçı 2,5 üst dedik onlarda atmıyor o maçtanda iyi para gelecekti teke kaldıydım
carabobo maçı 2,5 üst dedik onlarda atmıyor o maçtanda iyi para gelecekti teke kaldıydım
Hay maşallah sen neysin böyle abi ya kardaysan çek hemen abi gider yoksaŞuanda jokerdeyim 1150 var hesaptada 500 var açıktada 1 kupon var. Genel olarak kardayım.
liver maçı gelse , deminki carabobo maçı 2,5 üst olsa neler neler olacaktı para 3k yı vurduydu da işte.
Olmayınca olmuyor.