Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Chelsea'nin Victor Osimhen Israrı

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
129,564
91,656
113
1728551316426.png

Galatasaray'ın kiralık yıldızı Victor Osimhen için İtalyan basınında yeni bir haber ortaya çıktı.

Corriere dello Sport'un haberine göre İngiliz devi Chelsea daha önce de kadrosuna katmak istediği Victor Osimhen konusunda ısrarını sürdürüyor.

Napoli'yle yaptığı yeni anlaşmaya göre Osimhen'in serbest kalma maddesinin Ocak ayında 81 milyon euro, sezon sonunda ise 75 milyon euro olacağı iddia edildi.

Oyuncuyu kadrosuna katmak isteyen Chelsea'nin kış transfer döneminde hamle yapabileceği konuşuluyor.

Bu durumda İngiliz kulübünün oyuncu için 81 milyon euro ödeyeceği ve bu ücretin 6 milyon euro'sunun Galatasaray'ın kasasına gideceği iddia edildi.

Kısa süre içinde Galatasaray taraftarının sevgilisi haline gelen Nijeryalı yıldız,
sarı-kırmızılı formayla şu ana kadar 4 maçta görev yaparken 2 gol attı ve 3 asist yaptı.​

Hipokrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,635
5,630
113
Benim anlamadığım şey Napoli Galatasaray’a neden böyle kıyak geçti hem bedavaya kiralandı hem de onu Ocaktan önce satın almak isteyen 6 milyon Euro Galatasaray’a ödüyor

Mayko78

Farkederse Kahrolayım..💛💙💛💙💛
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,588
12,877
113
Ekli dosyayı görüntüle 634057

Galatasaray'ın kiralık yıldızı Victor Osimhen için İtalyan basınında yeni bir haber ortaya çıktı.

Corriere dello Sport'un haberine göre İngiliz devi Chelsea daha önce de kadrosuna katmak istediği Victor Osimhen konusunda ısrarını sürdürüyor.

Napoli'yle yaptığı yeni anlaşmaya göre Osimhen'in serbest kalma maddesinin Ocak ayında 81 milyon euro, sezon sonunda ise 75 milyon euro olacağı iddia edildi.

Oyuncuyu kadrosuna katmak isteyen Chelsea'nin kış transfer döneminde hamle yapabileceği konuşuluyor.

Bu durumda İngiliz kulübünün oyuncu için 81 milyon euro ödeyeceği ve bu ücretin 6 milyon euro'sunun Galatasaray'ın kasasına gideceği iddia edildi.

Kısa süre içinde Galatasaray taraftarının sevgilisi haline gelen Nijeryalı yıldız,
sarı-kırmızılı formayla şu ana kadar 4 maçta görev yaparken 2 gol attı ve 3 asist yaptı.​
Kasıma kadar sakat

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,108
2,861
113
Sakatliktan sonra mi
Bu adam osimhen
Canavar..
Devre arasında da chelsea' ye gider
Dybala haberleri goruyorum gazetede
On numara ve 2 santraforla oynayamacagina gore
Osimhen gidecek gibi

Desparw

Galatasaray
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,566
4,212
113
Ekli dosyayı görüntüle 634057

Fazlalık yapıyor ztn ada satalım hemen :D

18901.jpg

Desparw

Galatasaray
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,566
4,212
113
icardiye cok guvenemıyorum yıne barısmıslar wanda ıle bu karıyla ne zmn barıssalar adama tekrar ayrıldıkdan sonra bısey oluyor

sarajay55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,560
1,606
113
adam hazır milli ara dönüşü ilk maçta sahada

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,174
15,886
113
eninde sonunda chelsea'ye gidecek zaten. sezon sonuna kadar kalırsa kalır gollerini atar ocakda giderse 3 ay prime osimhen oynattık der geçeriz. afrikalı topçuların drogba dolayısıyla chelsea sevdası asla bitmiyor inanımaz. ha bana kalırsa chelsea'ye giderse kariyeri düşüşe geçer osimhen'in daha kolay gol atabileceği bir takıma gitmesi lazım.

Hipokrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,635
5,630
113
Çünkü 11 milyon gs ödedi erken giderse 6 milyonu geri alacak
Gs 11m kiralama bedeli ödedi kanka
Napoli’den 1 yıllığına kiralanan oyuncunun transferi için herhangi bir ücret ödenmeyeceği, maaşının ise 6 milyon € olacağı belirtildi. Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Profesyonel futbolcu Victor James Osimhen ve kulübü SSCN Napoli SPA ile oyuncunun bedelsiz geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Futbolcuya, 2024-2025 sezonu için net 6.000.000 euro sezonluk ücret ödenecektir."

Cubiter

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,956
12,854
113
Napoli’den 1 yıllığına kiralanan oyuncunun transferi için herhangi bir ücret ödenmeyeceği, maaşının ise 6 milyon € olacağı belirtildi. Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Profesyonel futbolcu Victor James Osimhen ve kulübü SSCN Napoli SPA ile oyuncunun bedelsiz geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Futbolcuya, 2024-2025 sezonu için net 6.000.000 euro sezonluk ücret ödenecektir."
Ücretten kasıt maaşı zaten dost ben 11 milyon diye biliyorum kulüplerde böyle şeyler olur yeri gelir bedavaya karalamalar olabilir

Kaneko55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,879
4,988
113
eninde sonunda chelsea'ye gidecek zaten. sezon sonuna kadar kalırsa kalır gollerini atar ocakda giderse 3 ay prime osimhen oynattık der geçeriz. afrikalı topçuların drogba dolayısıyla chelsea sevdası asla bitmiyor inanımaz. ha bana kalırsa chelsea'ye giderse kariyeri düşüşe geçer osimhen'in daha kolay gol atabileceği bir takıma gitmesi lazım.
Dostum bence Chelsea daha rahat gol atacağı takım.. Chelsea salak saçma sagda Madueke Solda Jajkson amatör 2 tane ileri uç oyuncusu ile gol atıyor adamlar birbirine pas wermiyor.. Emin ol Osimen giderse arkada Palmer & sancho ile acayip gol atar..