Arkadaslar iphonede chromde dünden beri işaretlediğim yerde cüzdan konum aktif sildim indirdim ayarlarda kapattım gene açık bunu nasıl kapatabilirm bilen yokmu
Ekli dosyalar
-
389.4 KB Görüntüleme: 74
Konum ayarlarina bak yada hesaplarim kismina bakArkadaslar iphonede chromde dünden beri işaretlediğim yerde cüzdan konum aktif sildim indirdim ayarlarda kapattım gene açık bunu nasıl kapatabilirm bilen yokmu
En sağdaki klavye simgesine basınca ne oluyorArkadaslar iphonede chromde dünden beri işaretlediğim yerde cüzdan konum aktif sildim indirdim ayarlarda kapattım gene açık bunu nasıl kapatabilirm bilen yokmu
Baktım dost ayardan kapattım ama halen gözüküyor yawKonum ayarlarina bak yada hesaplarim kismina bak
Klaveye geçiyor ama cuzdan konum kalkmıyor dünden beri öyle oldu ne yaptıysam olmadıEn sağdaki klavye simgesine basınca ne oluyor
Kapatmışım bile gene olmuyorKonum ayarlarina bak yada hesaplarim kismina bak
Cuzdanı unut diye secenek yokmu dostKapatmışım bile gene olmuyor
Ypk valla yok bunlari ekranda görünce sinir oluyorum yaw sildim indirdim gene aynı bir arkadaşta baktım onda öyle birşey yok bende dunden beri öyle olmuşCuzdanı unut diye secenek yokmu dost
Arkadaşta kapalı bende dünden beri aktif olmuş kıçık oldum yAwo herkeste açık hocam kapatamazsın
Bende oyle taktimmi takarim dost netten falan bak belki vardir biseyler 😁Ypk valla yok bunlari ekranda görünce sinir oluyorum yaw sildim indirdim gene aynı bir arkadaşta baktım onda öyle birşey yok bende dunden beri öyle olmuş
güncelleme gelmemiştir onaArkadaşta kapalı bende dünden beri aktif olmuş kıçık oldum yAw
Hepsine baktım bulamadım vallaBende oyle taktimmi takarim dost netten falan bak belki vardir biseyler 😁
Bende anlamadım ikimizinde iphone 14 çok kıçık oldum vallahiArkadaşla telefonun ve iOS sürümlerin aynı mı? Büyük ihtimal kapatılamaz bir seçenek. App Store'dan alternatif klavyeler indirebilirsin.
Bilmiyorumki dün öyle oldu düzelmedidegüncelleme gelmemiştir ona