- 18,970
- 9,411
- 113
Forvette larin yok
Larin olsa gol olurdu der sergen Yalçın
Aykut gelecek
Şampiyon cimbom
Larin olsa gol olurdu der sergen Yalçın
Aykut gelecek
Şampiyon cimbom
Tatilden kasıt belki piknik yapacakKupona oynamana lafım yok bol şans dost ama bu para tatili karşılamaz gibi
O da doğru belki kendi köyünde yapacak adam tatiliniTatilden kasıt belki piknik yapacak![]()
Belki tatil dedigi yer 2 km ötede baba evidirO da doğru belki kendi köyünde yapacak adam tatilini
Belki tatil diye yıllık izni felandır evinde tatil yapacaktırBelki tatil dedigi yer 2 km ötede baba evidir
Belki tatil dediği hanımı gönderecek tek başına evde kalacakBelki tatil diye yıllık izni felandır evinde tatil yapacaktır
Belki de adamın kuponu yatacak homeless kalacakBelki tatil dediği hanımı gönderecek tek başına evde kalacak
Belki adam kupon yattıktan sonra yatacak rüyasında tatil yapacakBelki de adamın kuponu yatacak homeless kalacak
Mucizeler, mucizeler ve başka başka mucizeler...Belki adam kupon yattıktan sonra yatacak rüyasında tatil yapacak
Şair burda üç maç olduğunu ve her maçın mucizelere kaldığını ifade ediyorMucizeler, mucizeler ve başka başka mucizeler...
Yav tatile hiç mi gitmediniz aq 60k gayet Fethiye Marmaris e gidip 4-5 gün yemeye yeterBelki de adamın kuponu yatacak homeless kalacak
Onun kralını ben yaptım zirvede bıraktım. 2024 ten beri yapmıyorum ama 5 yıldızlı otel müdür tanıdıktı, pandemi, Ukrayna-Rusya Savaşı vs derken 20 bin lira bile ödemedik 1 sene olsım 5 gün kalmaya oteleYav tatile hiç mi gitmediniz aq 60k gayet Fethiye Marmaris e gidip 4-5 gün yemeye yeter
Başkan şimdi otel tatili ayrı mevzu ama butik otel tutup sadece beachlere gezmeye tekne turlarına falan gayet iyi yeterOnun kralını ben yaptım zirvede bıraktım. 2024 ten beri yapmıyorum ama 5 yıldızlı otel müdür tanıdıktı, pandemi, Ukrayna-Rusya Savaşı vs derken 20 bin lira bile ödemedik 1 sene olsım 5 gün kalmaya otele