- 8,890
- 6,228
- 113
Aynen güzel oturttu maçlarAdam güzel kupon yapmş valla
Aynen güzel oturttu maçlarAdam güzel kupon yapmş valla
1.800 mü bastın kanka4 maçtı inter-bologna 6.5 alt korner 2 orandan vardı bide
Bn 2 maçı yanyana getiremiyorm valla 😁knkAynen güzel oturttu maçlar
Biz 2 maçı yanyna koyamıyoruz valla tebrikler4 maçtı inter-bologna 6.5 alt korner 2 orandan vardı bide
Nasip kanka yoksa bakıp da oynamıyoruz gelecegı görmüyoruz neticedeBn 2 maçı yanyana getiremiyorm valla 😁knk
Ölede knk banko dediğim maç bile gelmiyor awNasip kanka yoksa bıkıp de oynamıyoruz gelecegı görmüyoruz neticede
bolşans4 maçlık kombine 1i tuttu onu göstermedim
Gelmez ıyı bılırımÖlede knk banko dediğim maç bile gelmiyor aw
Kazancın daim olsun knkÇekim gelsin dönüş yapıcam dostlar
Az önce mrcnin kuponu şilini tek golden 52 k para gitti adam 3.5 üst verdi 49 da gol oldu 1 gol daha gelmedi düşünGelmez ıyı bılırım
Parmabet ismi hiç güvenilir gelmedi inşallah iyidir siteÇekim gelsin dönüş yapıcam dostlar
İyi saglam site knk ödeme yapıyoaşr bnde ordan oynuyormParmabet ismi hiç güvenilir gelmedi inşallah iyidir site
Çok yaşadım o durumları özellikle biraz fazla at kupona ınadına gelmıyorAz önce mrcnin kuponu şilini tek golden 52 k para gitti adam 3.5 üst verdi 49 da gol oldu 1 gol daha gelmedi düşün
Böle kuponlar tam kafayı yemelikÇok yaşadım o durumları özellikle biraz fazla at kupona ınadına gelmıyor
Bugün yevmiye iyi dost sana nasihat vermek gibi olmasın çek paranı cekil kenara yoksa eldeki gider daha çok kazanayım derken sende bilirsinAynı yerden bunuda almıştım
12 oranmı la oAynı yerden bunuda almıştım