- 17,063
- 16,375
- 113
Maşallah yanlışlıkla bir maç gelmiş. Geçmiş olsun.Bol şanslar dileyin 120k kayip var
Slota umarım bu gelir son parayı bastık
Maşallah yanlışlıkla bir maç gelmiş. Geçmiş olsun.Bol şanslar dileyin 120k kayip var
Slota umarım bu gelir son parayı bastık
Kral bu herhalde konudan dört veya beşinci yazışın bayağı bir kumar bağımlılığı var sende bence git bir tedavi ol uyuşturucu kirizi gibi kumar krizine giriyorsun galibaRol actır knk bana ya jojo kullanıcı adımı vereyim sana knk arkadaşa gönderden atarsın knk 🙏
4 maçın 3ü maçı yatmış bro hangi kuponu takip ettin acaba senTek gole kaldı hepsi bozmasaydın keşke dost
Kötü olmuş knk be4 maçın 3ü maçı yatmış bro hangi kuponu takip ettin acaba sen
Sen hangisini takip ettin kardeş4 maçın 3ü maçı yatmış bro hangi kuponu takip ettin acaba sen
En başta paylaştığı kuponda 4 maçın 3 yatmış. Konu arasında başka kupon paylaştıysa görmedim.Sen hangisini takip ettin kardeş
O direkt ilk maçtan yattı zaten diğer kupon da bjk nin tek golden gitmişEn başta paylaştığı kuponda 4 maçın 3 yatmış. Konu arasında başka kupon paylaştıysa görmedim.
Tamam onu şimdi gördüm pardonO direkt ilk maçtan yattı zaten diğer kupon da bjk nin tek golden gitmiş
Ne oynadiysam olmadı slot spor yaMaşallah yanlışlıkla bir maç gelmiş. Geçmiş olsun.
Aksam nba oynadim oda yatiAbi basket git anliyorsan
Paylaşımda o da gitiEn başta paylaştığı kuponda 4 maçın 3 yatmış. Konu arasında başka kupon paylaştıysa görmedim.
Bir süre ara verPaylaşımda o da giti
TmBir süre ara ver