- 72,904
- 38,955
- 113
Oralara daha var aktif maçlardan gidiyom devam eden
Sen bilirsin Kral izlersinOralara daha var aktif maçlardan gidiyom devam eden
Oralara daha var aktif maçlardan gidiyom devam eden
Sen bilirsin Kral izlersinOralara daha var aktif maçlardan gidiyom devam eden
Bolşans kardeşimArkadaşlar betpara temsilcisi mesaj attı 30 tl ekledi yatırımsız 200 tl çekim ilk hedef 200 sonra çekim yaparız devam ederiz nasip olursa
Rolling 1
2.5 üst alıyordum Gürcistan gol attı tam kitlendiSen bilirsin Kral izlersin
Sağol kral eywBolşans kardeşim
ciho bak 2,5 üst ilk yarıdan olduSağol kral eyw
merani maçıciho bak 2,5 üst ilk yarıdan oldu
Aynen aldırmadı 2.5 üst alırken 1-1 oldu 3.5 alırken 1-2 maç başı bende üst düşündüm Rolling 1 geç kazandı 😀merani maçı
Cio o dediğim iki maçın 2,5 üstüne gir parayı koyAynen aldırmadı 2.5 üst alırken 1-1 oldu 3.5 alırken 1-2 maç başı bende üst düşündüm Rolling 1 geç kazandı 😀
Bu maçları nereden buluyorsun cio nasıl bir maç o ne güzel 2 maç vermişim sana 200'e hemen koy çekil Ondan sonra keyfine bakCio o dediğim iki maçın 2,5 üstüne gir parayı koy
Herkese de maç söylemem ha Bilmiyorum içimden geldi sana söylemek maçları çoğu gelir benim dediğim yani hepsi gelmese deBu maçları nereden buluyorsun cio nasıl bir maç o ne güzel 2 maç vermişim sana 200'e hemen koy çekil Ondan sonra keyfine bak
Beklemeyi sevmiyom devam eden maçlara oynuyom kaderine artıkBu maçları nereden buluyorsun cio nasıl bir maç o ne güzel 2 maç vermişim sana 200'e hemen koy çekil Ondan sonra keyfine bak
Benimde oynayacağım maçlar hep aslında beklemeyi sevmiyom kupon yapsam okeyde Rollingde devam edenler mantıklı geliyorHerkese de maç söylemem ha Bilmiyorum içimden geldi sana söylemek maçları çoğu gelir benim dediğim yani hepsi gelmese de
Geçmiş olsun
Sağlık olsun reis KONU KİLİT. 🔐