- 13,646
- 7,332
- 113
Takib edenlere ulasirim
Ekli dosyalar
-
314.8 KB Görüntüleme: 29
Bol şansTakib edenlere ulasirim
Bol şanslarTakib edenlere ulasirim
Deli gibi yazmana gerek yok futbol zaten gol oldugunda gol yaz yeterBolsanslar...takip ettiğimizi bildirmek için deli gibi sayımı yazmakmi gerekiyor...burayı anliyamadim
Bu kupon için demedimBolsanslar...takip ettiğimizi bildirmek için deli gibi sayımı yazmakmi gerekiyor...burayı anliyamadim
Basketbol için evet dostum yoksa takip edip etmedigini nasil anlicamBu kupon için demedim
.basket çok ilginç tuhaf geldi..
Dün üç saat bı rolü takip ettim..4 kişiydik..çok çok sayıyı yazanlara ulaştı beni es geçti gitti..bu tuhaf geldi sana sorayım dedim anlamak için...Deli gibi yazmana gerek yok futbol zaten gol oldugunda gol yaz yeter
Takip ediyorsan sende yazabilirsin hic bisey yazmadan sadece mac sonu vs. Won yazarsan takip ettigin anlasilmaz dostumDün üç saat bı rolü takip ettim..4 kişiydik..çok çok sayıyı yazanlara ulaştı beni es geçti gitti..bu tuhaf geldi sana sorayım dedim anlamak için...
Şansın bol olsun kardeşim
Alt kuponları bende oynarım..gol beklemekten daha iyi...Takip ediyorsan sende yazabilirsin hic bisey yazmadan sadece mac sonu vs. Won yazarsan takip ettigin anlasilmaz dostum
FreebetBol şanslar
Olası kazanç 3750 tl geçkin vermesi lazimken neden 3083 veriyor
Hane ofbet tek kat cevrimmi frebet...Freebet