- 23,033
- 11,696
- 113
Bir konu vardı sabah biri ödülüm gelmedi bana geç kaldığımı ve kaybettiğimi söyledim demişKim diyordu yorumlarda göremedim
Bir konu vardı sabah biri ödülüm gelmedi bana geç kaldığımı ve kaybettiğimi söyledim demişKim diyordu yorumlarda göremedim
Hatami kabul ettim telafi edeceğimi soyledim uzlaşma sağlanamadı akşama kadar telafi edecegimKonu silinmiş brom aranıyordun forumda![]()
Kaçmadım akşama kadar geri dönüşü yapacağım işteyim simdi@Saulalvarez parayı yese bile atar diyorduk dost 😁😁
Kim ne derse desin rido yoklukta dağıtım işi sakat.@Saulalvarez parayı yese bile atar diyorduk dost 😁😁
Yakışmadı dost emanet paraya dokunman hiç yakışmadı sana akşama dönsen bile artık bu hep nickinde leke olarak kalacak sağlık olsun ne diyeyimKaçmadım akşama kadar geri dönüşü yapacağım işteyim simdi
Saatlerce ödül sahibini beklemek sıkıntı olabiliyorKim ne derse desin rido yoklukta dağıtım işi sakat.![]()
Dost bak yukarıda da söyledim. Üç kez dağıtım yaptırdım sıkıntı yaşamadım dedim. Ama bunun bahanesi yok seninde yanlışın var dost acı söylerSaatlerce ödül sahibini beklemek sıkıntı olabiliyor
Eyvallah dostum Zaten hatamı kabul ediyorumDost bak yukarıda da söyledim. Üç kez dağıtım yaptırdım sıkıntı yaşamadım dedim. Ama bunun bahanesi yok seninde yanlışın var dost acı söyler