- 10,868
- 3,266
- 113
@Cutamaniac sponsorluğunda ilerliyoruz sonu kazanç olsun birazdan başlıyoruz
Bol şanslar@Cutamaniac sponsorluğunda ilerliyoruz sonu kazanç olsun birazdan başlıyoruz
Bol şans dostum@Cutamaniac sponsorluğunda ilerliyoruz sonu kazanç olsun birazdan başlıyoruz
Bol şanslar@Cutamaniac sponsorluğunda ilerliyoruz sonu kazanç olsun birazdan başlıyoruz
İşleri ayarladım anca oturabildim anca açabildim ben 2 rolü de takip ederim istersen açBen de tam açacaktım roll gelir ins
Eyvallah dostBol şanslar
Eyvallah dostumBol şans dostum
Eyvallah dostBol şanslar
3 Mac kalmış iadesi gelmesi gereken diğerlerinden yani en kötü senaryo 1000 falan kesin diye düşünüyorum bol şanslar yenidenGol atamayan elenir biz 204 tl kaybederiz onlar turu o yüzden 2.yari her macta gol olur inancındayım
Gardaş bu nasıl roll XL kupon yapmışınGol atamayan elenir biz 204 tl kaybederiz onlar turu o yüzden 2.yari her macta gol olur inancındayım
Birçok maç 1.5 üst olur 2.yari ama gider 1 maçtan yatar felan o yüzden böyle oynadım3 Mac kalmış iadesi gelmesi gereken diğerlerinden yani en kötü senaryo 1000 falan kesin diye düşünüyorum bol şanslar yeniden
Aynen dostum 7 maç toplam7 maç var dimi mackolikte isaretleyene kadar canım çıktı 😁😁
Biraz öyle olduGardaş bu nasıl roll XL kupon yapmışın