Bol şanslar dostS.a burdan maç tahmini alalım tek maça yüksek basarken burdan tahmini iyi olana ödül atalım kuponu gelirse
Şimdi değil dostum yeni kalktım 😁😁melbourne macı iy 1 gol canlı dk 19
Monza como 2.5 üstS.a burdan maç tahmini alalım tek maça yüksek basarken burdan tahmini iyi olana ödül atalım kuponu gelirse
Bol şans dostS.a burdan maç tahmini alalım tek maça yüksek basarken burdan tahmini iyi olana ödül atalım kuponu gelirse
Yüksek basacaksan en iyisi kendi tahminine bas dostum biz işkembeden sallarızÖğleden sonra başlarız uyarsa artık rolling yok
Valla haklısın dayım ben tek başıma spor alanında geçen yazın 1.m kazandım kimseye bir şey sormadan tek maç canlıdan girip oynuyordumYüksek basacaksan en iyisi kendi tahminine bas dostum biz işkembeden sallarızverecegimiz maç tahmininde bir oyuncu ismini bile bilmiyoruz
Aynen öyle dost yüksek para verdiğimiz tahminden yatarsa zaten az bir uykumuz var onu da kaybederiz 🤣Yüksek basacaksan en iyisi kendi tahminine bas dostum biz işkembeden sallarızverecegimiz maç tahmininde bir oyuncu ismini bile bilmiyoruz
Yinede karar senin tabi
Knk öyle değil bu olayYüksek basacaksan en iyisi kendi tahminine bas dostum biz işkembeden sallarızverecegimiz maç tahmininde bir oyuncu ismini bile bilmiyoruz
Yinede karar senin tabi
Benim çok gitti damarım attı ben gencim siz benim büyüklerimsiniz aman abiAynen öyle dost yüksek para verdiğimiz tahminden yatarsa zaten az bir uykumuz var onu da kaybederiz 🤣
Yani en temizi kendi tahminin, örnegin FB GS maçına mantık yurutebilirsin izlemişsindir maclarını kadroyu biliyorsundur kim kazanır kaybeder vs tahmin verirsin , ama avusturya japonya ligleri vs salla tutsun yaparsın en fazlaValla haklısın dayım ben tek başıma spor alanında geçen yazın 1.m kazandım kimseye bir şey sormadan tek maç canlıdan girip oynuyordum
Tebriklermelbourne macı iy 1 gol canlı dk 19
Aynen çok şanslı olduğum zamanlardı rüya gibiydi ama şimdi kâbusu yaşıyorumYani en temizi kendi tahminin, örnegin FB GS maçına mantık yurutebilirsin izlemişsindir maclarını kadroyu biliyorsundur kim kazanır kaybeder vs tahmin verirsin , ama avusturya japonya ligleri vs salla tutsun yaparsın en fazla
harçlık at da oynayalım atamTebrikler