Yaw seni yazacağıma dermnay yazmışım vallahi kusura vakma 2 kere adamı yazmışım 😆😆😆😆Knk ilk baştan beri vardım
Yaw seni yazacağıma dermnay yazmışım vallahi kusura vakma 2 kere adamı yazmışım 😆😆😆😆Knk ilk baştan beri vardım
Sikinti yok knk. Bende diyorum niye almadı acaba😂Yaw seni yazacağıma dermnay yazmışım vallahi kusura vakma 2 kere adamı yazmışım 😆😆😆😆
Vallahi kusura bakma usta yenin eriyorum basım ağrıdı ondan yazdım sabahta vardın sen dikkatimi çektiSikinti yok knk. Bende diyorum niye almadı acaba😂
Yok knk ne kusuru olur öyle şeyler. Kesene bereketVallahi kusura bakma usta yenin eriyorum basım ağrıdı ondan yazdım sabahta vardın sen dikkatimi çekti
Tebrik Konıda kimse yok başka zaten 🤣 soru sormuştum kaç yatırıma 200fs diye@dermany
@Saulalvarez
@dermany
@Gfbridvan1907
@keskin4455
@tekalali6767
Kazanan kişiler diğerleri kusura bakmasın
Listeyi ben yaptım
5 k yatırma bro ama 4500 yatırdım ekleme sağladıTebrik Konıda kimse yok başka zaten 🤣 soru sormuştum kaç yatırıma 200fs diye
Kayıp olursa kayıp bonuusuda veriyor doğru mudur5 k yatırma bro ama 4500 yatırdım ekleme sağladı
Evet istersen yanına ek bobusta alabilirsin cevrimsiz 50 k ödeme aldımKayıp olursa kayıp bonuusuda veriyor doğru mudur
EyvallahEvet istersen yanına ek bobusta alabilirsin cevrimsiz 50 k ödeme aldım
Tebrikler dost