- 39,593
- 33,842
- 113
bitti 19-15Süre 0 belli olmaz betco bura
bitti 19-15Süre 0 belli olmaz betco bura
Net adamı severim. Tebrik ederim.
Bilmem malatyaliyi kızdırmak için dedim isteydim ben yeni geldimKac TL attı
La isteydim foruma yeni ayak bastık bir cigara parası atan olur belki diye kendimi burada buldum neyse selamı aldın artık gönder parliamentiNet adamı severim. Tebrik ederim.
Forumdan kimin parmağı kimin şeyinde belli değil ücretli vip bölümü yapılması lazım ki kimin ne mal olduğu ortaya çıksın. Adam issizlikten 50 tane üyelik açmış aq kimle konustugumuzu bilmiyoruz 🤣Bilmem malatyaliyi kızdırmak için dedim isteydim ben yeni geldim![]()
Sigarasizlik çok zordur bilirim olsa atardımLa isteydim foruma yeni ayak bastık bir cigara parası atan olur belki diye kendimi burada buldum neyse selamı aldın artık gönder parliamenti![]()
Ben tutun içiyorum. Parliament in tadını bilmeyiz 🤣La isteydim foruma yeni ayak bastık bir cigara parası atan olur belki diye kendimi burada buldum neyse selamı aldın artık gönder parliamenti![]()
Eyvallah dost Malatyalı yufka yureklidir dayanamaz halleder hemenSigarasizlik çok zordur bilirim olsa atardım
En güzeli tezek 🤣Ben tutun içiyorum. Parliament in tadını bilmeyiz 🤣
Dostum olsaydı atardimEyvallah dost Malatyalı yufka yureklidir dayanamaz halleder hemen![]()
Oradan öyle mi görünüyorum besiktasli dost. 🤣 🤣Eyvallah dost Malatyalı yufka yureklidir dayanamaz halleder hemen![]()
devamkeeeee reissssssssSırbistan ABD 3 per 50.5 üst kasa atıldı
bol sans dostSırbistan ABD 3 per 50.5 üst kasa atıldı
Bu. Biraz sıkıntılı dostum 😔Sırbistan ABD 3 per 50.5 üst kasa atıldı