Bide sen dene kanka😅Takip eden arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim hedefe ulaşmamız halinde bir kaç arkadaşa ulaşırım teşekkürler
Bl şnsTakip eden arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim hedefe ulaşmamız halinde bir kaç arkadaşa ulaşırım teşekkürler
Easy lose😂@Tokmakci siradakini devir 🤣
bolşans hocam cistak dıptıs dıptısTakip eden arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim hedefe ulaşmamız halinde bir kaç arkadaşa ulaşırım teşekkürler
Apo kaza gecireli bende uyumuyorum@Tokmakci olum gözler lan çanağı uykuda uyumadım mekanda masada uyuya kalmayak aq
Öbür dünyayi kapı deliğinden gördün mü kankaApo kaza gecireli bende uyumuyorum
Yarın git o zaman bugün dinlen@Tokmakci olum gözler kan çanağı uykuda uyumadım mekanda masada uyuya kalmayak aq
Yok knk belim kırık sağ kalça 2 yerden kırık başka bişi yok şükürÖbür dünyayi kapı deliğinden gördün mü kanka
Neyse maç baaliyor ben izlicem siz takılın tutarsa gelirim hegegggrYok knk belim kırık sağ kalça 2 yerden kırık başka bişi yok şükür
Söz verdim birine değilse yatacamdaYarın git o zaman bugün dinlen
Yarım göt de yeterliYok knk belim kırık sağ kalça 2 yerden kırık başka bişi yok şükür
Bol sansTakip eden arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim hedefe ulaşmamız halinde bir kaç arkadaşa ulaşırım teşekkürler