- 22,403
- 3,592
- 113
Var dostum 500 mesaj olması lazımTakip ediyoruz en azından,onun için mesaj sayısına lüzum yok herhalde
Var dostum 500 mesaj olması lazımTakip ediyoruz en azından,onun için mesaj sayısına lüzum yok herhalde
Kardeşim çekiliş yok sen takip etmeye devam etTakip ediyoruz en azından,onun için mesaj sayısına lüzum yok herhalde
Sorun yok dostum takip edebilirsinTakip ediyoruz en azından,onun için mesaj sayısına lüzum yok herhalde
Kardeşim sen ilk adımıda takip etmedin ki zatenTakip ediyoruz en azından,onun için mesaj sayısına lüzum yok herhalde
Kardo 2 sayfaya bak ilk adımda adam var problem yapmayın kazanalım az kişiyiz saten 3 değil 5 kişiye yollarızAma istersen devam et tabi karar roll sahibinin sonucta
Yok knk ben şey için dedim sadece bol şans yazdı snra hiç yoktu o yüzden tabi para senin karat seninKardo 2 sayfaya bak ilk adımda adam var problem yapmayın kazanalım az kişiyiz saten 3 değil 5 kişiye yollarız
Bol şans 🤞
Karar meselesi değil ki kimsenin kalbini kirmayalim üzmeyelim birbirimizi kazanalım gerisi hallolurYok knk ben şey için dedim sadece bol şans yazdı snra hiç yoktu o yüzden tabi para senin karat senin
Aynen knk sen kazanda gerisi önemli deglKarar meselesi değil ki kimsenin kalbini kirmayalim üzmeyelim birbirimizi kazanalım gerisi hallolur