Bol şans kanka az kaldı dayanSa takip eden 3 arkadaşa ulaşırım @Tokmakci bekliyorum Kızılay da o gelene kadar eğlenelim
Gel artık sevgilisi askere gitmiş kiz gibi bekliyorumBol şans kanka az kaldı dayan
Bol şanslarSa takip eden 3 arkadaşa ulaşırım @Tokmakci bekliyorum Kızılay da o gelene kadar eğlenelim
Bu havada para verseler yürümem 🤣Tandogana doğru yürüyün bekliyorum![]()
Deli yagmur yağıyor ben çalışıyorum zatenBu havada para verseler yürümem 🤣
Roll başlamadan konuyu biraz sabote edelim. Geçmiş olsun senin şu dolandırılma meselesi ne oldu hâl edebildin mi?Deli yagmur yağıyor ben çalışıyorum zaten
Bol şanslarKenya kadınlar deplasman çeyreği 2 farkla yener kasa atıldı 3 çeyrek
Dost h.burada tarafından inceleme başlatıldı zaten benim kart kullanılmadığını beyan ettim ordan savcılık ve btk süreci başlayacak bakalımRoll başlamadan konuyu biraz sabote edelim. Geçmiş olsun senin şu dolandırılma meselesi ne oldu hâl edebildin mi?
Bol şanslarKenya kadınlar deplasman çeyreği 2 farkla yener kasa atıldı 3 çeyrek
Umarım düze çıkarsın bu meseledeDost h.burada tarafından inceleme başlatıldı zaten benim kart kullanılmadığını beyan ettim ordan savcılık ve btk süreci başlayacak bakalım
O kahpe evladının bişi yapacağı çok belliydi burda yorumları okuduğuna eminimDost h.burada tarafından inceleme başlatıldı zaten benim kart kullanılmadığını beyan ettim ordan savcılık ve btk süreci başlayacak bakalım