bende vallahi bılmıyorum 4 kısı bende var ama 8 kısı tokmakcidabana uyarda bana düsermi bilmiyorm![]()
bende vallahi bılmıyorum 4 kısı bende var ama 8 kısı tokmakcidabana uyarda bana düsermi bilmiyorm![]()
herkesin alması tarafındayım dost kimse üzülmez en azından genede kendin bilirsin12 kişi 250 iyimi beyler 76 sayfa oldu sız baya katıldınız ?
Sen nasıl dersen dostum yeter ki gelsin12 kişi 250 iyimi beyler 76 sayfa oldu sız baya katıldınız ?
Beni sandık görevlisi seçtiniz seçmene sorun 😂12 kişi 250 iyimi beyler 76 sayfa oldu sız baya katıldınız ?
İyi dost sen kendi limitin vardır kimseyi dinleme burda zaman gectikce limit yükselir belirledin arkdastabbian önce listeyi atsın konu kapansin12 kişi 250 iyimi beyler 76 sayfa oldu sız baya katıldınız ?
Çok iyi herkes nasiplenir12 kişi 250 iyimi beyler 76 sayfa oldu sız baya katıldınız ?
8 kiside yokumdur sende de yoksam yemek yiyip yatayim benbende vallahi bılmıyorum 4 kısı bende var ama 8 kısı tokmakcida
Kımse ıtıraz etmez reısbende vallahi bılmıyorum 4 kısı bende var ama 8 kısı tokmakcida