- 7,173
- 4,421
- 113
Cümleten bol şanslar
Alt alta yaz abi oluyor öyleAdam IBAN istiyor özelden ne papara ne IBAN yazılıyor nasıl olucak bro
kim o dostReıs lıstedekı bırısı 20 dk önce gelmıs var demı bilgin
Bizde takip ettik la sayfalara baksankonu da takip eden genelde etkinlik yapmış kişilere ağırlık verdim beyler
@Proletarya konuya 20 dk önce gelmıs sen işten geldın uzerını degıstmenı beklerken burdaydım kankakim aktif degıl bro ?
Yani 2ye bölünmesi lazım listenin dağıtım için. Çünkü daha önce bu durumu yaşadım 10. Transferde hesap limiti doldurdu hatası veriyor bankaBi kısmını başkası yapsın istersen Dostum
Dm yi kendimiz yazalım zaten iban papara kısmı var. En rahatı o . Tek tek yazalım diğer gibi yine çok karışır @drogba6Alt alta yaz abi oluyor öyle
Dost sanırım o cistakbayb kontenjanından girdi@Proletarya konuya 20 dk önce gelmıs sen işten geldın uzerını degıstmenı beklerken burdaydım kanka
onu konu sahibi kendi seçti ben seçmedim
Deniyimde o adam nasıl kopyala yapıştır yapicakAlt alta yaz abi oluyor öyle
Tamam reısonu konu sahibi kendi seçti ben seçmedim
Boşluk bırakınca oluyordu sanırımAlt alta yaz abi oluyor öyle
Benim papara ya atın yaparım 4-5 kişi ama yüzde 3 komisyon kesiyor limiti doldurdum icinYani 2ye bölünmesi lazım listenin dağıtım için. Çünkü daha önce bu durumu yaşadım 10. Transferde hesap limiti doldurdu hatası veriyor banka
kardeş o adamı ben sectım wpden sonradan ekledım adam 4 5 rollıgıme geldı sonuna kadar takıp etti@Proletarya konuya 20 dk önce gelmıs sen işten geldın uzerını degıstmenı beklerken burdaydım kanka
Yarın maaş hesabıma bloke konuldu konusu gelir mi dostYani 2ye bölünmesi lazım listenin dağıtım için. Çünkü daha önce bu durumu yaşadım 10. Transferde hesap limiti doldurdu hatası veriyor banka
ben soyledim son kuponda gordum sagolsun eklemisTamam reıs