- 38,516
- 20,672
- 113
Hadi bakalım uçağa dalma da 😂 bekliyoruzvalla benı tanıon ben kasa atacagım 2 adımdada gelırse herropara lazım zati
Hadi bakalım uçağa dalma da 😂 bekliyoruzvalla benı tanıon ben kasa atacagım 2 adımdada gelırse herropara lazım zati
15k yi cebe koymaya calisioz bonus dion yalan benımı bulur bu yaw bu seferde bonusu eklemıyolar![]()
Serdar abi her gece denemekten bıkmadın mı 😄Bol sans kardes.paran varsa ante dondic TD yapar dener oranları 6 7 çok iyi oran vermisler
Yok asasına soktğum dedesi ilk el 250 x attı dedim tamam koydum çocuğu bir daha elini kaldırmadı o kaldırmıyorsa ben kaldırıırm dedimHangi maç indiana mi 🤪
Promo vardı 5000 e 200 spin 10 betten, acele mecele hesabı yatırdım, hesap bizim değil dedi. Aradan zaman geçti bağlandım yatırım yaptım dedim falan 2 saat beklentiler eklemişlerdiYok artık
Gazan mubarek olsun max win versin direk 50k olsunfsleri cevırıp gelıyorum 125 tane 10 tl gates![]()
Bozuk saat bile günde 2 sefer doğru gösteriyola merak ediyorum senin söylediğin dogru bir laf varmı![]()
Güzel ödeme alınan sen rahat ol devamleee4 spşın bonusa gırdık
Maxwinle gel 🤗fsleri cevırıp gelıyorum 125 tane 10 tl gates![]()
Max win geliyor4 spşın bonusa gırdık
Deniyorum yakalıyorum bro.her zaman denemiyorumki para olsa bugünde denerdim 2sininde oranı çok guzel ve denenir.ben normalde oyuncu Total istatistik oynuyorum eğer kafama yatarsa TD yapar oynuyorumSerdar abi her gece denemekten bıkmadın mı 😄
kaldır kolları oynayalımmmmmmmYok asasına soktğum dedesi ilk el 250 x attı dedim tamam koydum çocuğu bir daha elini kaldırmadı o kaldırmıyorsa ben kaldırıırm dedim![]()
5000 bin 5 milyon yapar zatenEvle 5000 binin ne alakası var mk
Gagfsleri cevırıp gelıyorum 125 tane 10 tl gates![]()
Max win4 spşın bonusa gırdık
Haydiii 👌👌👌4 spşın bonusa gırdık
Max vur gelfsleri cevırıp gelıyorum 125 tane 10 tl gates![]()