- 42,860
- 43,940
- 113
1.05le maça çıkıyorlar ilk perden üstünlüğü koyar umarım
Kardeş sen numunemisin yahu?hep alaksiz konular alakasız sorular yalandan konu açmalar falan?bu şekilde kimse sevmez seniKonudan alakasız ama bugün akşam devlet bahçeli öldü dediler , varmı bilgisi olan
1.07 la1.05le maça çıkıyorlar ilk perden üstünlüğü koyar umarım
Bol şanslar
Isı gücü dalgaKardeş sen numunemisin yahu?hep alaksiz konular alakasız sorular yalandan konu açmalar falan?bu şekilde kimse sevmez seni
Olum beni kim sevecek beni niye sevsinler kafanız mı güzelKardeş sen numunemisin yahu?hep alaksiz konular alakasız sorular yalandan konu açmalar falan?bu şekilde kimse sevmez seni
Hala forumda takilmasi bile sacmaKardeş sen numunemisin yahu?hep alaksiz konular alakasız sorular yalandan konu açmalar falan?bu şekilde kimse sevmez seni
Var ol dostum güzel olurialemek isteyen varsa yayın burda burası da nba gibi 10dk geç başlıo
LIVE - Franklin Bulls vs Hawke’s Bay Hawks | @SalsNBL 2025
Ciğerim senden 5 sene önce gelmişim ben buralaraHala forumda takilmasi bile sacma
Metinim yeni foto ile bir sinyal mi veriyorsun nedir buIsı gücü dalga
Siyahlar iyi 3 luk calisiyorialemek isteyen varsa yayın burda burası da nba gibi 10dk geç başlıo
LIVE - Franklin Bulls vs Hawke’s Bay Hawks | @SalsNBL 2025
Daha tatlı olurLeblebi gib atar şimdi bunlar
Adamın verdiği katkının 5te birini verseydin keşke 😁😁Ciğerim senden 5 sene önce gelmişim ben buralara
O cigerini sökerim seninCiğerim senden 5 sene önce gelmişim ben buralara
Bundesliganın yeni yüzü 1xbet metin oldu dost haberim yok deme sakınMetinim yeni foto ile bir sinyal mi veriyorsun nedir bu