- 7,173
- 4,421
- 113
Ben bu işin tedavisine gittim la neyin ilgisi , duayeniyiz biz bu işin .İlgi delisi işte
Ben bu işin tedavisine gittim la neyin ilgisi , duayeniyiz biz bu işin .İlgi delisi işte
Hadi len , ciğer sökecekmiş.O cigerini sökerim senin
seni hastaneden salmaları hata benceBen bu işin tedavisine gittim la neyin ilgisi , duayeniyiz biz bu işin .
Almanya lıgınden uzak durunMetinim yeni foto ile bir sinyal mi veriyorsun nedir bu
Hahahha vallahi aynı espiriyi yapacaktım ne oluyor awAmk 15 dk önce taradılar şimdi davulcu tokmakla geçiyor asdfs
Hastanede değildim villaydı kaldığımız yerseni hastaneden salmaları hata bence![]()
yaş kac seninHastanede değildim villaydı kaldığımız yer
Sen sımdı evı sattın mı satmadınmıHastanede değildim villaydı kaldığımız yer
30yaş kac senin
Yav yok ne ev satması , kirada oturuyorum neyin evini satıcamSen sımdı evı sattın mı satmadınmı
Altan dostumuz adanalı. Kahvaltıda ciğer yiyorlarHadi len , ciğer sökecekmiş.
İslambeyin neresinde oturuyorsun sokak söylesen yeter dost
valla benimde yaşım 34 bir çok sorunum var ama sen nasıl bir kafa yaşıyon çözemedim Allah yardımcın olsun
Erzurum'a gıttım kışın orda vaşak yakaladım aç kalınca yedim dedın oda mı yalandıYav yok ne ev satması , kirada oturuyorum neyin evini satıcam
Milletle tsak geçtin yaniYav yok ne ev satması , kirada oturuyorum neyin evini satıcam
Canım sıkılıyodu millet değişik değişik konular açıyo, bende makara olsun dedim arka planda 1 basket oynadım onu izliyom, finalde hepinizi seviyorum Mesela yani yazacaktım , kemal sunalım repliği varya, shellac yazmış konuyu kapatmışSen sımdı evı sattın mı satmadınmı
5 dakikaya başlar sanırımMac baslasaydi da surda sadece sayi gorseydik