İlk defa başıma geldi işte 3 gün önce hata yaptım şimdi onun sıkıntısını cekiyozOlsa atardım dost valla sigarasızlik zor
İlk defa başıma geldi işte 3 gün önce hata yaptım şimdi onun sıkıntısını cekiyozOlsa atardım dost valla sigarasızlik zor
Valla benimde son 2 dalım Apo dayın 3k vurdu da bi mesajlara bakmadı Nakit avans çektim onu kapattım daha yeni para da kalmadıKötüyüm abi bir sigara parası bulamadik Beşiktaş'a dalga geçtik başımıza geldi stokta yeni bitti
Dost istiyorsan çek başka siteden devam etBasketlerde 3-4 k anca limit var ya
Hain apo amca puahhahaValla benimde son 2 dalım Apo dayın 3k vurdu da bi mesajlara bakmadı Nakit avans çektim onu kapattım daha yeni para da kalmadı
@wasil nerdesin kuruduk be kardeşim
kumarcı adamın borç kapayıp parasız kaldıgı nerde görülmüs yazıklar olsunValla benimde son 2 dalım Apo dayın 3k vurdu da bi mesajlara bakmadı Nakit avans çektim onu kapattım daha yeni para da kalmadı
@wasil nerdesin kuruduk be kardeşim
Gücümüz ona yetti ağamkumarcı adamın borç kapayıp parasız kaldıgı nerde görülmüs yazıklar olsun
Hadi rastgeleŞuna salladım sıfır analiz ile 1 kda slotta yerim gelirse bitiririzEkli dosyayı görüntüle 982531
bol şansŞuna salladım sıfır analiz ile 1 kda slotta yerim gelirse bitiririzEkli dosyayı görüntüle 982531
Hadi bitirelimŞuna salladım sıfır analiz ile 1 kda slotta yerim gelirse bitiririzEkli dosyayı görüntüle 982531
Bol şanslar dostumŞuna salladım sıfır analiz ile 1 kda slotta yerim gelirse bitiririzEkli dosyayı görüntüle 982531