- 12,637
- 9,205
- 113
Konunun başında essek kadar grand prix yazıyorLa tüpçü bende diyom bu sainz hangi takım aw formula bitmiş kim aldı bunu
Konunun başında essek kadar grand prix yazıyorLa tüpçü bende diyom bu sainz hangi takım aw formula bitmiş kim aldı bunu
2 kişi belirledim ufağı falan yok o kişiler maçın son anına kadar takip ettiler. Normalde dağıtım yapmıyorum zaten. Bu arkadaşlara vermek istedim . Kusura bakmaKonuyu ufaktan biz de takipledik dost bizide görürsen çocuklar evde yorgan kemiriyor![]()
cok iyidiKonunun başında essek kadar grand prix yazıyor
ne oldu sonuc2 kişi belirledim ufağı falan yok o kişiler maçın son anına kadar takip ettiler. Normalde dağıtım yapmıyorum zaten. Bu arkadaşlara vermek istedim . Kusura bakma
Kripto adres onayı için görsel istedi mail ile gönderdim. Çekimi bekliyorum bakalımBak dost canlı ne diyor sağlam sitedir o
Bak kardeşim hakaret etme bilmiyor olabilirimMallık kalıcı olunca yapacak birşey yok.
kripto cikti.mertlik bozulduKripto adres onayı için görsel istedi mail ile gönderdim. Çekimi bekliyorum bakalım
Onu istiyorlar dost her site istiyor bizde masterbettr temsilci arKripto adres onayı için görsel istedi mail ile gönderdim. Çekimi bekliyorum bakalım
Şimdi onaylarlar sende çekersin dostKripto adres onayı için görsel istedi mail ile gönderdim. Çekimi bekliyorum bakalım
La ihtiyar formda bir adam vardı kavbette 690 bin parası vardı sadece havale ile çek diyorlar adam kabul etmiyor kaç aydır saglayicilara filan mail atıyor illam kripto ile çekecem diyorkripto cikti.mertlik bozuldu
ne diimLa ihtiyar formda bir adam vardı kavbette 690 bin parası vardı sadece havale ile çek diyorlar adam kabul etmiyor kaç aydır saglayicilara filan mail atıyor illam kripto ile çekecem diyor
Bazı siteler istemiyor belki gano istemez diye düşündüm de istedi. Neyse sorun yok bekliyorumOnu istiyorlar dost her site istiyor bizde masterbettr temsilci ar
Şimdi onaylarlar sende çekersin dost
Sen olsan cekermiydin havale ilene diim
evetSen olsan cekermiydin havale ile
Doğrusu o zaten ben payfix kapandıktan sonra sürekli kripto yatırıp kripto çekiyorumLa ihtiyar formda bir adam vardı kavbette 690 bin parası vardı sadece havale ile çek diyorlar adam kabul etmiyor kaç aydır saglayicilara filan mail atıyor illam kripto ile çekecem diyor
Valla dost hiç ganodan oynamadık ama güzel site diyorlardiBazı siteler istemiyor belki gano istemez diye düşündüm de istedi. Neyse sorun yok bekliyorum
Valla formdaki 3 4 tane abi var benim hesaplardan bazen bonus almak için yada limitli olduğu yerlerden oynamak için yaptırıyorlar geçen gün baktım işlem hacmi 350 k olmuş awDoğrusu o zaten ben payfix kapandıktan sonra sürekli kripto yatırıp kripto çekiyorum
Ödeme geldi özelden yazıyorum sizeValla dost hiç ganodan oynamadık ama güzel site diyorlardi
Eyw dostÖdeme geldi özelden yazıyorum size
kripto cekim uzun suruyormu yoksa siteden siteye degisiyormuDoğrusu o zaten ben payfix kapandıktan sonra sürekli kripto yatırıp kripto çekiyorum