- 16,751
- 4,473
- 113
Harika devam
Canını yerim tahirimBunda hemfikirim hem ihtiyaci var hem de rollerde falan gördüğüm yok hiç kalbi temiz belli aklı berrak değil biraz o da herkeste var
Aynen ole zaten az çok çözdük iste parasi olmamasina rağmen kimsenin rolünü dahi takip etmiyor dediğin gibi kimsyee de para için yazmaz bence kendi halinde biri iste Allah ona ins istediği ne varsa verir diyelimBunda hemfikirim hem ihtiyaci var hem de rollerde falan gördüğüm yok hiç kalbi temiz belli aklı berrak değil biraz o da herkeste var
Aylar sonra emeğinin karşılığını aldığını görmek beni ziyadesiyle mutlu etti kardeşim. Azmin karşısında saygıyla eğiliyorum@haylan06 haylan gardaşım teşekkürler iki adım yapcaz arkadaslar gelirse 3 kişiye 250 TL trx beğeni yeterli bu kupongelirse son adım yapcazEkli dosyayı görüntüle 915254
Bu sefer hedefi doğru tutturdum o zaman ilk defa bana kızmadın 🤣🤣Aynen ole zaten az çok çözdük iste parasi olmamasina rağmen kimsenin rolünü dahi takip etmiyor dediğin gibi kimsyee de para için yazmaz bence kendi halinde biri iste Allah ona ins istediği ne varsa verir diyelim
Sana kızdım dost kızdım da yazmak istemedim puahaBu sefer hedefi doğru tutturdum o zaman ilk defa bana kızmadın 🤣🤣
Canın sağolsun çiçeğimSana kızdım dost kızdım da yazmak istemedim puaha
Afiyet olsun haylanımBirami açtım gardaşımın rolünü takip ediyorum @clovers1995