- 49,330
- 54,138
- 113
Hayırdır bebeğim derken tanışıyormuyuzbebeğim seni bi kaç gündür hiç iyi görmüyorum
Hayırdır bebeğim derken tanışıyormuyuzbebeğim seni bi kaç gündür hiç iyi görmüyorum
İlaçların etkisi oluyo bazenRaporu boşver sende beyin yok beyin noksan . Düşünebilmen ve saçmalayarak yazman bir mucize
tanışalım yıkın şu köhneleşmiş tabularınızı birader desem hayırdır diyeceksin gece geceHayırdır bebeğim derken tanışıyormuyuz
Bu cloversin konusu burası olsun . Başka konu açmasın bak bu sizede biz Forum üyelerine de bir lütuf olur24 saat süresi vardır
kişiye özel konular fazla kalamaz dostlar
geceniz güzel olsun
24 saat süresi vardır
kişiye özel konular fazla kalamaz dostlar
geceniz güzel olsun
Acıtasyon yapıp para istemem ama yan cebime koy konusu ne zaman açarsın tahmini olarakİlaçların etkisi oluyo bazen
Yaw ne diyorsun daha önce muhabbetimiz varmi diyorumtanışalım yıkın şu köhneleşmiş tabularınızı birader desem hayırdır diyeceksin gece gece
Ben para istemem dost dün makina diye arkadaş ta özelden IBAN at dedi atmadımAcıtasyon yapıp para istemem ama yan cebime koy konusu ne zaman açarsın tahmini olarak
Yaş kaç merak ettim?Üff insan kendi ossurugundan igrenirmi bı ossurdum leş gbi koktu
Yok evdeyim Gökhan abegey turkiyeAlmanyadamisin
dışarıda osurunca bi almanı çevirip bi ossurdum leş gibi koktu diyon muDoğal. Bişey Gökhan abegey Almanya'da dışarda ossurmak normal herkesin içinde
14 reisYaş kaç merak ettim?
O zaman ossurma burası TürkiyeYok evdeyim Gökhan abegey turkiye
Niye Gökhan abegey ossurmak ayıp biseymiO zaman ossurma burası Türkiye
Sen ossurunca donuna elini sürüp kokluyorsundurdaNiye Gökhan abegey ossurmak ayıp biseymi
Yok Gökhan abegey okadarda değilSen ossurunca donuna elini sürüp kokluyorsundurda
sen niye adamın kulağına kar suyu kaçırıyon ki hacım 15 dakika sonra yapıp yazacak buSen ossurunca donuna elini sürüp kokluyorsundurda