- 17,103
- 8,299
- 113
Dm den mi anlattı 🤣🤣🤣mermer bok hikayesini anlattı askerlik konusunda. mısırımızı cipsimizi aldık onu dinliyoruz.
Dm den mi anlattı 🤣🤣🤣mermer bok hikayesini anlattı askerlik konusunda. mısırımızı cipsimizi aldık onu dinliyoruz.
La bebe beni buraya çağırdın sen nerde k.hpeleniyon gel buraya 🤣 @clovers1995@clovers1995 gene kayboldu hangi haber peşindeyse
Yok be kral matbetin kodunu almıştım onunla uğraşıyordum yine olmadi@clovers1995 gene kayboldu hangi haber peşindeyse
Niye muhabbettesin kardeşimmermer bok hikayesini anlattı askerlik konusunda. mısırımızı cipsimizi aldık onu dinliyoruz.
Sohbet muhabbet amaçlı haylanımLa bebe beni buraya çağırdın sen nerde k.hpeleniyon gel buraya 🤣 @clovers1995
Geçmiş olsunYok be kral matbetin kodunu almıştım onunla uğraşıyordum yine olmadi
hayır. askerlikte yemeğine şap atıldığını ve 1 ay sıçamadığını söyledi. söylenene göre bok mermer gibi olmuş ve 1 hafta cıkartamamış.Dm den mi anlattı 🤣🤣🤣
Sağol dost şans yok bendeGeçmiş olsun
Bide SK kalmıyor knkahayır. askerlikte yemeğine şap atıldığını ve 1 ay sıçamadığını söyledi. söylenene göre bok mermer gibi olmuş ve 1 hafta cıkartamamış.
Ne diyooooo buuuuu @clovers1995hayır. askerlikte yemeğine şap atıldığını ve 1 ay sıçamadığını söyledi. söylenene göre bok mermer gibi olmuş ve 1 hafta cıkartamamış.
XnbsbsbxbsnBide SK kalmıyor knka
He ya 2014 te tirnagim uzamiyodu 9 gün sicamadim skm kalkmamistoNe diyooooo buuuuu @clovers1995
Hosgeldin slot bükücü puahaGeldim evet bugün neren ağrıyor anlat hangi iş görüşmesine gittin sen yapamazsın dediler
İki yalan atta Gülek hadi 🤣
Para bulabilirsem olur gardasim ayipsin@clovers1995 bir gün içelim seninle tatlarda bahçe var sen anlat ben dinleyin dert tasa kalmaz yılbaşından sonra haberleşiyormuyuz 🤣😃
Hoşbuldum erhanımmmHosgeldin slot bükücü puaha
Forum etkinliği olsa öyle kıyak olurda biri sponsor olması lazım forum aç@clovers1995 bir gün içelim seninle tatlarda bahçe var sen anlat ben dinleyin dert tasa kalmaz yılbaşından sonra haberleşiyormuyuz 🤣😃