Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Çok Hızlı Kayıplar Hayata Yön Veriyor

natilgan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
213
56
28
uğursuz beni her zaman yatıran sayılar 6-10-0

ilk iki kısmı kapatınca 24 ten yüksek atmaması gerekincede ısrarla 25 e düşüyo. bugün 2,5 doğum günü bonusunu 12 yapıp son bi el daha oynadım 24 ten düşüpe 7 bin oynadım bölüp. gelse o anda zirvede bırakıp çekicektim ama 25 e attı her zamanki gibi. kalan 5 binide 13 ten yüksek atara oynadım 6 yada 8 e düştü sıfırladı. 7 bini oynarken o ek oynamasam bi el beklesem sonra oynasam kazanıyomuşum bu rulette nedense hep son adıma gelince kaybediyorum ilk 4-5 tahmin tutar en önemli en son adım bütün kazancı bütün hayali alıp götürüyo bugünkü aldığım bütün doğum günü bonusları aynı bu şekil kaybetti en son gece 1 gibi masa tenisi 7-3 ten seti vermese 7 bin çekiyodum skor 7-3 olunca oh be geldi diyip gidip ibanımı kopyaladım bi geldim 9-9 olmuş 10-9 yapıp umutlandırdı ama 12-14 kaybetti hala dokunsalar ağlıycam modundayım
gardaşım bir saatte okuyamadım bu nasıl bir zıplayış antilopları biliyor musun çok iyi kafan var moruk