- 6,964
- 2,005
- 113
ne kurumasi kanka 84 sayi ust demisÖbürünün kuruması gerekir
ne kurumasi kanka 84 sayi ust demisÖbürünün kuruması gerekir
Bol şanslar gardasimGelirse bir iki arkadaşı görürüz..her roll de olan arkadaşlar bol şans diyip geçerseniz eyvallah eğer gelirse size dağıtım yapılmayacaktır gözüme çarpmayan arkadaşlardan seçim olucak kimseden bir lira almadım bu forumda size vermeme gibi bı lüksüm olduğunu düşünüyorum...şimdiden bol şans...
Alt demisne kurumasi kanka 84 sayi ust demis
ustAlt demis
Gerek yok dost onlar çok iyi biliyor benim umrumda değil ama gördük kimin doğru kimin yanlış oldugunuİsim ver
altne kurumasi kanka 84 sayi ust demis
Yanlış gormusum
harbi altmışYanlış gormusum
hala mı var2 3 kişi daha var öyle borç alipts ödemeyen milleti tokatlamaya calisan
Sen yinede ver dostum bizde dusmuyelim hatayaGerek yok dost onlar çok iyi biliyor benim umrumda değil ama gördük kimin doğru kimin yanlış oldugunu
Keşke üst olaymış kudurdu larharbi altmış
Dostum bu forumda bitmez vallahi bitmez bı aralar çok güncellemeler oldu mesajlar felan gitti hayır zaten biz biliyoruz kime ne verdim ettim çekilişleri saymıyorum ayrettin üstüne isteyenler vs vshala mı var
valla haklısınDostum bu forumda bitmez vallahi bitmez bı aralar çok güncellemeler oldu mesajlar felan gitti hayır zaten biz biliyoruz kime ne verdim ettim çekilişleri saymıyorum ayrettin üstüne isteyenler vs vs
onlar çoktan uçtu dm atmışlardırRoll ödülü gönderildi arkadaşlar iletişime geçebilir kazanan kisiler