Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Coskn85 Kasa 2K / Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RamizAmca

Seni ölüme götürse de, Doğrudan asla şaşmayacaksın
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
8,340
4,761
113
Bu arkadaş hakkaniyetli bi adam olsaydı takip etmeyen adamları eklemezdi listeye.Kardeş bu saatten sonra roll falan açtığımda konunun yanından dahi geçme sakına sakın sana bunu söylüyorum sadece
Sal gitsin

ByOzzkan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,999
656
113
Seçilen arkadaşlar boşa ümitlenmeyin ödül falan atmayacak size.Dün bi adam roll açmıştı seçilmiştik adam ödülleri atmadı piyasada yok ve eminim ki dün ki adam yani @Asil3342 bu adam

Coskun85

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,150
688
113
Seçilen arkadaşlar boşa ümitlenmeyin ödül falan atmayacak size.Dün bi adam roll açmıştı seçilmiştik adam ödülleri atmadı piyasada yok ve eminim ki dün ki adam yani @Asil3342 bu adam
küfür ettirme bana boş konuştuğun için seni almadım listeye diyemi 10dkya ödüller gidince yazsınlar sana sende kudur okmu

ByOzzkan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,999
656
113
küfür ettirme bana boş konuştuğun için seni almadım listeye diyemi 10dkya ödüller gidince yazsınlar sana sende kudur okmu
Ben sana miktarı neden paylaşmıyorsun diye sadece soru sordum geldin bana artislik yaptın senin üç kuruşunu alsam ne olur almasam ne olur önemli olan adamlık karakterdir ama onlar da sende yok dediğim gibi sakın yanımdan dahi geçme forumda sana o kadar söylüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...