KYK bursu ise herseyi yaparlar kardeşim .Geçen burs hesabımdan gönderdikleri ihtarnamenin parasına kadar kesmişler
KYK bursu ise herseyi yaparlar kardeşim .Geçen burs hesabımdan gönderdikleri ihtarnamenin parasına kadar kesmişler
Elimize verdiler yani 😄😄KYK bursu ise herseyi yaparlar kardeşim .
Daha önce aldık evet .ama ödedim ben sende ödememezlik yapma . Verirler yine ( ihtarname)Elimize verdiler yani 😄😄
Bursumdan alıyor bloke zatenDaha önce aldık evet .ama ödedim ben sende ödememezlik yapma . Verirler yine ( ihtarname)
Şu zuma freebet veriyordu city maçına ilk golü city atar dedik bakalım gelirse güzel olurDaha önce aldık evet .ama ödedim ben sende ödememezlik yapma . Verirler yine ( ihtarname)
İy 1.5 dedim bende . Bol şansŞu zuma freebet veriyordu city maçına ilk golü city atar dedik bakalım gelirse güzel olur
Kimin kılıcı daha keskin göreceğiz Yasin abiiiİy 1.5 dedim bende . Bol şans
Sen gençsin senin ki daha keskindir. Bizim ki paslandıKimin kılıcı daha keskin göreceğiz Yasin abiii
Ykr400 kullanmanı tavsiye ederim pası kiri anında yok ediyor eskisinden daha keskin olurSen gençsin senin ki daha keskindir. Bizim ki paslandı
Manuel temizleme zor oluyor.Ykr400 kullanmanı tavsiye ederim pası kiri anında yok ediyor eskisinden daha keskin olur![]()
Estağfurullah üstadım seninki daha çok görmüş geçirmiş bir kılıç, saygımız sonsuz.Sen gençsin senin ki daha keskindir. Bizim ki paslandı
Manuel işe yaramıyor zatenManuel temizleme zor oluyor.
Ne ettik yaa önerilerde bulunduk sadecePüüü size genclere nasil.ornek oluyor sapik herifler 😂😂😂
Ban yiyyecez ben kaçtımEstağfurullah üstadım seninki daha çok görmüş geçirmiş bir kılıç, saygımız sonsuz.
Ehli iman askina 😂😂😂😂Ne ettik yaa önerilerde bulunduk sadece![]()
Hele az dur yaa en fazla ban yeriz zaitzew ile geri gelirizBan yiyyecez ben kaçtım
Zaitsev wolfteam sniperi değil mi üstadHele az dur yaa en fazla ban yeriz zaitzew ile geri geliriz![]()