- 1,109
- 388
- 83
92 lazım iy
la çeyrek yaz kafam karışıyo sürekli manyakmısın92 lazım iy
ben toplam samaya alışmışım hep ok çeyrek sayalımla çeyrek yaz kafam karışıyo sürekli manyakmısın![]()
Böyle sert yapmana gerrk yok kardeş onada vermeyi düşünmen güzel ama kendini o in yerinede köy adamın canı yandı sen miktarı paylasmiyosun diye huylanmis belliki idare et kızma hemen.boyle durumlar çok karşıtlarının etkinlikler3 dvm edersen.o senin kardeşin sayılır hoş gör gitsin 😉sen çıkabilirsin dost rolden ben insanlık yapıp sanada vereyim diyorum sen ne diyorsun iyi forumlar sana
Ben sana kötü bişey mi dedim dost? Miktari neden göstermiyosun diye sordum rollünü takip ediyorum ben burada senin dediğine baksen çıkabilirsin dost rolden ben insanlık yapıp sanada vereyim diyorum sen ne diyorsun iyi forumlar sana
knk hoş değil dediği laf bende dün bekledim kaç saat odamın atmasını hatta bu özelden bana bile yazdı konuştuk o kadar saydık ettik adama gelip aynısını bana diyo adamlık değil yaptığıBöyle sert yapmana gerrk yok kardeş onada vermeyi düşünmen güzel ama kendini o in yerinede köy adamın canı yandı sen miktarı paylasmiyosun diye huylanmis belliki idare et kızma hemen.boyle durumlar çok karşıtlarının etkinlikler3 dvm edersen.o senin kardeşin sayılır hoş gör gitsin 😉