Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Coskn85 Kasa 2K / Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ByOzzkan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,002
656
113
Böyle sert yapmana gerrk yok kardeş onada vermeyi düşünmen güzel ama kendini o in yerinede köy adamın canı yandı sen miktarı paylasmiyosun diye huylanmis belliki idare et kızma hemen.boyle durumlar çok karşıtlarının etkinlikler3 dvm edersen.o senin kardeşin sayılır hoş gör gitsin 😉
Reis ben kötü bişey mi dedim Allah aşkına zaten hepimizin canı yandı dün sadece miktarı göstermeme sebebini sordum bunda ne var ki ne dedim ben şimdi

muti1616

Tanınmış üye
Ultra Onaylı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,109
372
83
durmayın atın iyi başladınız

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
111,643
62,853
113
knk hoş değil dediği laf bende dün bekledim kaç saat odamın atmasını hatta bu özelden bana bile yazdı konuştuk o kadar saydık ettik adama gelip aynısını bana diyo adamlık değil yaptığı
Gerginliğe gerek yok bosverin kupona bakalım hadi bol sans.

muti1616

Tanınmış üye
Ultra Onaylı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,109
372
83
gelicek buda burdan kaçmaz

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
111,643
62,853
113
knk hoş değil dediği laf bende dün bekledim kaç saat odamın atmasını hatta bu özelden bana bile yazdı konuştuk o kadar saydık ettik adama gelip aynısını bana diyo adamlık değil yaptığı
Dunkunu gorurseniz laf sokarken benim yerimede sokun

muti1616

Tanınmış üye
Ultra Onaylı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,109
372
83
seri 3lük atın gelsin artıkk

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
111,643
62,853
113
bak ben başından beri takip ediyorum beni listeye almamzlık etmeyin ortağı karıştırp
Benim şuan o işlerle alakam yok kardeş üstelik adam daha kazanmadı durun hele sen önceki kuponda geçmiş olsun yazdın kzidirdin adamı 😁

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...