- 1,109
- 388
- 83
devamm
Reis ben kötü bişey mi dedim Allah aşkına zaten hepimizin canı yandı dün sadece miktarı göstermeme sebebini sordum bunda ne var ki ne dedim ben şimdiBöyle sert yapmana gerrk yok kardeş onada vermeyi düşünmen güzel ama kendini o in yerinede köy adamın canı yandı sen miktarı paylasmiyosun diye huylanmis belliki idare et kızma hemen.boyle durumlar çok karşıtlarının etkinlikler3 dvm edersen.o senin kardeşin sayılır hoş gör gitsin 😉
Gerginliğe gerek yok bosverin kupona bakalım hadi bol sans.knk hoş değil dediği laf bende dün bekledim kaç saat odamın atmasını hatta bu özelden bana bile yazdı konuştuk o kadar saydık ettik adama gelip aynısını bana diyo adamlık değil yaptığı
bak ben başından beri takip ediyorum beni listeye almamzlık etmeyin ortağı karıştırpGerginliğe gerek yok bosverin kupona bakalım hadi bol sans.
Dunkunu gorurseniz laf sokarken benim yerimede sokunknk hoş değil dediği laf bende dün bekledim kaç saat odamın atmasını hatta bu özelden bana bile yazdı konuştuk o kadar saydık ettik adama gelip aynısını bana diyo adamlık değil yaptığı
Benim şuan o işlerle alakam yok kardeş üstelik adam daha kazanmadı durun hele sen önceki kuponda geçmiş olsun yazdın kzidirdin adamı 😁bak ben başından beri takip ediyorum beni listeye almamzlık etmeyin ortağı karıştırp