- 57,250
- 19,078
- 113
Aynen oyle olmustu 5 ayri havaleye japatiliyor direkBeyler birşey sorucam geçen 5-6 kişiye ödül dağıttım paparadan
Şimdi baktım kapanmış paparam aq
Aynen oyle olmustu 5 ayri havaleye japatiliyor direkBeyler birşey sorucam geçen 5-6 kişiye ödül dağıttım paparadan
Papara hala varmı kapamadimiydiBeyler birşey sorucam geçen 5-6 kişiye ödül dağıttım paparadan
ahahahYediği yemek alt mı olur üst mü![]()
bol şanslar
Bol şans diliyorum dostum
eyw hatunumBol şans diliyorum dostum
geldim knk devam mi ne yapıyoruz valla sabahtan beri senin rollerdeyim 3 4 tane rol yaptın kaybettin bu rol de başarılı olursak beni görürsün diye umuyorumeyw hatunum
Yemek yiyip geleck ilk adım son saniye geldi sırada 2var baklm😃geldim knk devam mi ne yapıyoruz valla sabahtan beri senin rollerdeyim 3 4 tane rol yaptın kaybettin bu rol de başarılı olursak beni görürsün diye umuyorum![]()
Sabır adam yemek yiyor dostZehirli oku bekliyoruz 😃 @Coskun85
Bekliyoruz knka biliyorm😊Sabır adam yemek yiyor dost
H geldin dost 😊geldim dostlar kusura bakmayın evde yicek bişey kalmamış çiğköfre almaya gittim bu saatte açık yer yok zaten başka
hoşgeldin kral sıkıntı yokk gönder gelsingeldim dostlar kusura bakmayın evde yicek bişey kalmamış çiğköfre almaya gittim bu saatte açık yer yok zaten başka
Burdayız dost sal gelsingeldim dostlar kusura bakmayın evde yicek bişey kalmamış çiğköfre almaya gittim bu saatte açık yer yok zaten başka
bol şans
bol şanslar
Pizza ısmarlarsın o zaman rollde başarılı olursangeldim dostlar kusura bakmayın evde yicek bişey kalmamış çiğköfre almaya gittim bu saatte açık yer yok zaten başka