- 48,725
- 53,524
- 113
Bologna takim bazında korner al dost bide stuttgartShaktar hiç golcü değil ki dost ya. İlk maç nasıl 3 tane attı anlamadım. Hele ki skor almışsa hiç bulaşmak istemem başka varsa önerebilirsin
Bologna takim bazında korner al dost bide stuttgartShaktar hiç golcü değil ki dost ya. İlk maç nasıl 3 tane attı anlamadım. Hele ki skor almışsa hiç bulaşmak istemem başka varsa önerebilirsin
Bol sansGelirse Avrupa ligi kupon parası çıkar.
Gelmezse de zaten hep yatıyoruz 🤭
Tamam puhaha gormusken herkeskini kutlayan puhahaBende yarin olsun kutlacam bayramini eyw
Seninde kutlu olsunPorto maçına kg mesela
Bugün para olsaydı deneyeceğim kuponun parçalarından
Eyvallah AhmedimSeninde kutlu olsun
2 dk Gates of Olympus oynayam dedim sıfırladık awBologna takim bazında korner al dost bide stuttgart
Ne güzel bulten vardi dost keske slota girmeseydin gecmis olsun2 dk Gates of Olympus oynayam dedim sıfırladık aw
Şimdimi bülten erhan bakmadımNe güzel bulten vardi dost keske slota girmeseydin gecmis olsun
Aynen dost uefa maclari varŞimdimi bülten erhan bakmadım
La oynasam o Stuttgart eşeği 3 kornerde kalırdı ilk yarı 10 tane attı aw.Ne güzel bulten vardi dost keske slota girmeseydin gecmis olsun
Sansa iste para olmayınca kornerler akmış yarin para olur biz oynarız maclar da korner cikmaz puahqLa oynasam o Stuttgart eşeği 3 kornerde kalırdı ilk yarı 10 tane attı aw.
Sparta alkmaar da öyle. Şaka gibiler.
10 dk slot çevireyim dedim maçlar başlayana kadar. Maçlar başladı bakiyede sıfır yazdı 😂😂