Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti cqulec / Düştük Yine Kornere

Kupon Miktarı
4000
Kupon Oranı
1.00

Hamzaxaslan

♠️♥️♣️♦️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,017
12,901
113
Neden bilmiyorum ama Danimarkaya hep çok güvendim. Yatırsa bile çabalayacaklardir diye düşünüyorum. Skora yatmiyorlar en azından.
Teşekkürler
danimarka bu maça rotasyonlu çıkmazsa iyi ama dengesiz takım bazen top cevırmeye oynuyor erken gol bulmadığı sürece güzel kornerli çıkar

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,773
4,093
113
danimarka bu maça rotasyonlu çıkmazsa iyi ama dengesiz takım bazen top cevırmeye oynuyor erken gol bulmadığı sürece güzel kornerli çıkar
3 tane isminde H.jj olan futbolcu var ve darmsgrad hepsi kaliteli Topçular. Geneli de EPL ya da majör ligin top 3 takımında oynuyor. Ben geçen grup maçlarında izleyip futbolunu beğendiğim en iyi takımdı. Yunanistan ve İskoçya maçıydı sanırım harika oynadılar skor bulamasalar da keyif veriyor futbolu. Aslında izlemek için de aldım ne yalan söyleyeyim 😂

Hamzaxaslan

♠️♥️♣️♦️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,017
12,901
113
3 tane isminde H.jj olan futbolcu var ve darmsgrad hepsi kaliteli Topçular. Geneli de EPL ya da majör ligin top 3 takımında oynuyor. Ben geçen grup maçlarında izleyip futbolunu beğendiğim en iyi takımdı. Yunanistan ve İskoçya maçıydı sanırım harika oynadılar skor bulamasalar da keyif veriyor futbolu. Aslında izlemek için de aldım ne yalan söyleyeyim 😂
o zaman gönlünce olsun ne diyelim en azından zevkle izle bari ahshshahha

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,461
2,555
113
Kuponda güzel yanı tutması lazım normal şartlarda

cqulec