Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti cqulec / İzlemelik NBA

Kupon Miktarı
1000
Kupon Oranı
1.11

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,760
4,070
113
Buyuk oynadın dost bol şans
1k attım dost. Çok da büyük değil. Gelmesi muhtemel tahminler. Biraz baremleri düşürüp misli basacaktim, böylesi daha iyi. Fener agzma scti saolsun

Fotoğrafı eklemeyi unutmuşum pardon 😂

• Beğen
Tepkiler: BJK

BJK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,454
6,065
113
1k attım dost. Çok da büyük değil. Gelmesi muhtemel tahminler. Biraz baremleri düşürüp misli basacaktim, böylesi daha iyi. Fener agzma scti saolsun
Fener deme ban yıyecem 1 gol atamadı ya zaten kazabamıyoruz oncekı gıbj kahpeler kume düşmüş takımdan 2 gol yıyor ve atamıyor kahretsın

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,760
4,070
113
Fener deme ban yıyecem 1 gol atamadı ya zaten kazabamıyoruz oncekı gıbj kahpeler kume düşmüş takımdan 2 gol yıyor ve atamıyor kahretsın
1 gol 12 korner almıştım. 1 tane atamadı beni de bitirdi. Risk az alayım dedim bir de. 3 kuponun da içine etti. Yazıklar olsunn öyle takıma valla. Tr liginden futbol basketbol her seyjnden uzak durmak gerek. İğrenç yaratıklar ya.
Dün de Efes baskette mahvetti. Sezon boyu önüne gelene domaldi durdu, dün geldi 17 farktan maç kazandı son saniyede. O da beni buldu

Mehmet1280

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,524
2,816
113

Fotoğrafı eklemeyi unutmuşum pardon 😂
hocam maçların gelme olasılığı ne bende basıcam bi bonus var onun için 3lü kombin gerek

BJK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,454
6,065
113
Bol şans diliyorum bu arada iyi geceler

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,760
4,070
113
hocam maçların gelme olasılığı ne bende basıcam bi bonus var onun için 3lü kombin gerek
Dost rakiplerin hepsi tanking yapan takimlar.
Memphis, Indiana ve Dallas. Yani bilerek yenilmeye calisan. 3 periyot savunma yapmadan oynar, son periyot da yedekleri alırlar.

Phoenix'in 105+
Detroit 120 + sayı atacağını düşünüyorum.
Brunson da 3 tane üçlük atar.
Indiana bana uğursuz geldiği için taraf almadım.
Newyork ve Detroit 15 e kadar farklı kazanırlar bir saçmalık olmazsa. Özellikle Detroit farklı kazanır.
Yine de NBA işte. Ne desen boş.

Mehmet1280

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,524
2,816
113
Dost rakiplerin hepsi tanking yapan takimlar.
Memphis, Indiana ve Dallas. Yani bilerek yenilmeye calisan. 3 periyot savunma yapmadan oynar, son periyot da yedekleri alırlar.

Phoenix'in 105+
Detroit 120 + sayı atacağını düşünüyorum.
Brunson da 3 tane üçlük atar.
Indiana bana uğursuz geldiği için taraf almadım.
Newyork ve Detroit 15 e kadar farklı kazanırlar bir saçmalık olmazsa. Özellikle Detroit farklı kazanır.
Yine de NBA işte. Ne desen boş.
eyw dost sağol varol hayırlı forumlar sanada bol şans

Revorevo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
410
373
63
İzleyip ne yapacaksın dostum uykundan değerlimi oyna yat uyu