- 49,330
- 54,139
- 113
Sen beni etiketle ben sna derim oyuncu oynuyormu oynamıyormu puahHer gece 4 de uyanık ve suurum yerinde olması gerek 😅 slottan kafa kalmıyor spora.
Sen beni etiketle ben sna derim oyuncu oynuyormu oynamıyormu puahHer gece 4 de uyanık ve suurum yerinde olması gerek 😅 slottan kafa kalmıyor spora.
Lan beynin gitti galiba kim alsin maciAl şu maçı adi takım
Sürpriz bakamıyorum MKLan beynin gitti galiba kim alsin maci
Heyecan yapma bugün ku kaçıncı kupon bu puahaSürpriz bakamıyorum MK![]()
Al ver al ver yaptık durduk. şükür batmadik. Şu kupon sayesinde birazcık kasamiz oldu. 3 çeyrek sonu içime doğdu alacağıHeyecan yapma bugün ku kaçıncı kupon bu puaha
Bol sanslar
Nasıl kalbin dayandi la aylık kasa yapmışsın puahaAl ver al ver yaptık durduk. şükür batmadik. Şu kupon sayesinde birazcık kasamiz oldu. 3 çeyrek sonu içime doğdu alacağı
1 sayıyla sidik zoruyla kazandıNasıl kalbin dayandi la aylık kasa yapmışsın puaha
6.50 oran bi zahmet surundursun puaha1 sayıyla sidik zoruyla kazandı
Eyv hocam. Ben Euroleague'den devam. NBA hem paramı alıyor hem uykumu😅 en azından uykudan olmayalimSağlık olsun dostum
Ee herkes nba bahsi alamaz dost tecrübe lazim puahaEyv hocam. Ben Euroleague'den devam. NBA hem paramı alıyor hem uykumu😅 en azından uykudan olmayalim
Kupon başlamadan dedim ama sana, ikisi kesin şepırt yakar beni diye. Öyle de oldu😅Ee herkes nba bahsi alamaz dost tecrübe lazim puaha