Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti cqulec | TS iy 1.5 ??

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.11

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,752
4,067
113
Geçmiş olsun bari korner kuponu gelsin
Valla gelse bile tadım fena kaçtı bugün. 3 günde -200 yazdık durduk yere. Sabah basket maclari, akşam Alman ligi.
Hiç kırmızı olmayacak maçlarda kırmızı oldu. Alman liginde tek kazanan takımı da buldum 1.5 üst oynayıp oran yükseltelim dedim adamlar kırmızı yedi. Olmayacaksa olmuyor malesef. Başım çatlıyor sabahtan beri. Bir yandan da hastanede çalışıyorum. Full aktif hasta bakıp duruyorum. Nöbet de bitmiyor. Teşekkürler iyi dileklerin için

Hakan170

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
89,040
17,836
113
Valla gelse bile tadım fena kaçtı bugün. 3 günde -200 yazdık durduk yere. Sabah basket maclari, akşam Alman ligi.
Hiç kırmızı olmayacak maçlarda kırmızı oldu. Alman liginde tek kazanan takımı da buldum 1.5 üst oynayıp oran yükseltelim dedim adamlar kırmızı yedi. Olmayacaksa olmuyor malesef. Başım çatlıyor sabahtan beri. Bir yandan da hastanede çalışıyorum. Full aktif hasta bakıp duruyorum. Nöbet de bitmiyor. Teşekkürler iyi dileklerin için
Olmayacaksa olmuyor değil bilerek yapılan bişey artık bu kolay gelsin

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,752
4,067
113
Hizlidan lose yazdık başkan. Karadenizlilerden bana hayır yok :)) @Daimon