- 24,879
- 10,959
- 113
hakem denizliye kıyak gecti bitmesi gerekiyordu
Alpaslan yakti takimi git gs a2 de oyna simdi
Alpaslan yakti takimi git gs a2 de oyna simdi
Galatasaray'a daha çok kıyak geçti ilk yarı 1-0 gerideyken ona saysınlarhakem denizliye kıyak gecti bitmesi gerekiyordu
Nerede kıyak gecti dostGalatasaray'a daha çok kıyak geçti ilk yarı 1-0 gerideyken ona saysınlar
Kalecinin devleştiği pozisyonu hatırlyor musun ? Adama sırtından omuz atıp topu aldılar az daha gol atacaklardı ? Orta sahada aynı şekilde faul konusunda geçtilerNerede kıyak gecti dost
Bi BitmedinizGalatasaray'a daha çok kıyak geçti ilk yarı 1-0 gerideyken ona saysınlar
peki dostum anlıyorum seni ya koyu bjklisin yada fb li rengini güzel belli ettin haklısın nediyimKalecinin devleştiği pozisyonu hatırlyor musun ? Adama sırtından omuz atıp topu aldılar az daha gol atacaklardı ? Orta sahada aynı şekilde faul konusunda geçtiler![]()
Ne kıyagı knk maç 3 2 6 dakika uzatma verilmiş bir zahmet pozisyon bitsin de ondan sonra bitirsin maçı üst üste kornerler atıldı eğer bitirseydi Galatasaraya kıyak geçilmiş olurduhakem denizliye kıyak gecti bitmesi gerekiyordu
Hayır Trabzonsporluyum bunun renkle alakası var mı pozisyonları izlediysen görüşünü söyle sence faul değil miydi ?peki dostum anlıyorum seni ya koyu bjklisin yada fb li rengini güzel belli ettin haklısın nediyim
kanka roll yapsanaNe kıyagı knk maç 3 2 6 dakika uzatma verilmiş bir zahmet pozisyon bitsin de ondan sonra bitirsin maçı üst üste kornerler atıldı eğer bitirseydi Galatasaraya kıyak geçilmiş olurdu
ona bkarsan cok konusuruz faullerle alakalı herneyse bosverHayır Trabzonsporluyum bunun renkle alakası var mı pozisyonları izlediysen görüşünü söyle sence faul değil miydi ?
Para yok dost parakanka roll yapsana
+Para yok dost para
kardo bi film yapar isem aklımdasın bro 🧐Para yok dost para